Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, BĂTUT pentru răpirea unor fete


Ies la iveală noi detalii neașteptate despre presupusa activitate infracțională a „Monstrului din Caracal”: alte răpiri și o bătaie primită la Craiova.

Un grup de părinți ai unor fete de etnie romă din Craiova susțin că Gheorghe Dincă a încercat să le răpească copilele.

Părinții din Craiova au relatat, la Antena 3, că au reușit, la un moment dat, să-l prindă pe Dincă. Când l-au prins, l-au și bătut bine, dar cu toate acestea nu au reușit să o recupereze pe una dintre fetele răpite,

„Gheorghe Dincă a fost văzut de mai multe ori în acea comunitate de romi și chiar a fost alungat de părinții copiilor de acolo pentru că era un personaj suspect pentru ei, un bărbat necunoscut.

Se pare că declarația acestei tinere minore din Craiova a venit de curând, după ce a apărut acest scandal. Această declarație este susținută de mai multe declarații date de către persoane care trăiesc în acea comunitate și care confirmă că Gheorghe Dincă a fost văzut destul de des în preajma fetelor.

Din mărturia unui bărbat rezultă că s-a sunat și la 112 cu ocazia unui astfel de episod“, a relatat, după discuția cu martorii, Georgiana Murgilă, reporter Antena 3, citată de Cancan.

385 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU