Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă, BĂTUT pentru răpirea unor fete


Ies la iveală noi detalii neașteptate despre presupusa activitate infracțională a „Monstrului din Caracal”: alte răpiri și o bătaie primită la Craiova.

Un grup de părinți ai unor fete de etnie romă din Craiova susțin că Gheorghe Dincă a încercat să le răpească copilele.

Părinții din Craiova au relatat, la Antena 3, că au reușit, la un moment dat, să-l prindă pe Dincă. Când l-au prins, l-au și bătut bine, dar cu toate acestea nu au reușit să o recupereze pe una dintre fetele răpite,

„Gheorghe Dincă a fost văzut de mai multe ori în acea comunitate de romi și chiar a fost alungat de părinții copiilor de acolo pentru că era un personaj suspect pentru ei, un bărbat necunoscut.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Se pare că declarația acestei tinere minore din Craiova a venit de curând, după ce a apărut acest scandal. Această declarație este susținută de mai multe declarații date de către persoane care trăiesc în acea comunitate și care confirmă că Gheorghe Dincă a fost văzut destul de des în preajma fetelor.

Din mărturia unui bărbat rezultă că s-a sunat și la 112 cu ocazia unui astfel de episod“, a relatat, după discuția cu martorii, Georgiana Murgilă, reporter Antena 3, citată de Cancan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.