Bomba in cazul Caracal. Dinca ar putea sa scape! Profilerul din cazul Caracal, acuzat de MINCIUNA! Anchetatorii se contrazic intre ei


Profilerul din cazul Caracal este acuzat de minciună. El a scris în rechizitoriu că Dincă nu a consultat fotografiile celor două victime care i se atribuie.

Dorin Dumitran, profilerul din cazul Caracal, este acuzat că se încurcă în minciuni împreună cu ceilalți anchetatori. Jurnaliștii de la publicația Cotidianul au descoperit câteva nereguli grave în rechizitoriul din cazul Caracal, în special în legătură cu afirmațiile referitoare la Gheorghe Dincă, bărbatul judecat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

”Este vorba despre un element fundamental din anchetă: RECUNOAŞTEREA VICTIMELOR DE CĂTRE INCULPAT. Mai exact, este vorba despre recunoaşterea Alexandrei, fata care a reuşit să sune la 112 şi a aşteptat în zadar să vină poliţia s-o salveze.
Astfel, la fila 140 din dosarul cauzei, găsim Declaraţia lui Gheorghe Dincă din data de 28 iulie 2019, adică a doua zi după ce a fost arestat, în care spune foarte clar: „Nu o cunoscusem anterior pe numita Măceşanu Alexandra Mihaela, FATA CARE MI-A FOST PREZENTATĂ ÎN FOTOGRAFIE”. Fără îndoială, fiind în stare de arest, singurii care puteau să-i arate fotografia Alexandrei erau chiar anchetatorii”, scrie Ion Spânu în Cotidianul.

Profilerul din cazul Caracal, acuzat de minciună. El spune că Dincă nu a văzut poze cu fetele

”Însă, în acelaşi Rechizitoriu, la fila 271 întîlnim „Raportul de expertiză” întocmit de Dorin Dumitran, supranumit PROFILER, fiind chiar decorat de preşedintele Klaus Iohannis pentru nu se ştie care merite, în care acesta pur şi simplu ignoră declaraţia de mai sus a lui Gheorghe Dincă şi consemnează că, la propunerea sa, „Nea Gică” ar fi desenat portretul celor două fete, dar „INCULPATUL NU A AVUT NICI UN REPER FOTO SAU VIDEO ÎN DESENAREA VICTIMELOR SALE”, deşi chiar din primele zile de după arestare i se arătaseră acestuia mai multe fotografii ale fetelor, pe care anchetatorii le luaseră de paginile lor de Facebook!

Sursa: wowbiz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *