BOMBA! Este cutremur în PSD! Totul se poate schimba

Eugen Teodorovici susține, într-o postare pe pagina sa de socializare, că Tribunalul București a respins vineri doar cererea care se referea la anularea congresului PSD de sâmbătă, nu și acțiunea civilă împotriva conducerii partidului. Acesta afirmă că dacă acțiunea civilă va avea câștig de cauză, deciziile congresului vor fi invalidate.

„Astăzi (vineri-n.r.) a fost respinsă doar cerea mea adresată Tribunalului București cu privire la primul aspect: anularea Congresului‼️ Motivul invocat de instanță? ”>

„Instanța a invocat inadmisibilitatea cauzei chiar dacă aceasta nu a fost invocată de avocații care l-au reprezentat pe președintele ilegal al PSD și nici nu a fost discutată în timpul înfățișării‼️ Au evitat astfel să se pronunțe și să facă lumină în această situație, este adevărat una sensibilă și, implicit, să creeze astfel un precedent. Înțeleg teama instanței de a-și asuma o soluție clară prin care să facă dreptate. A fost aleasă soluția comodă, nedorind să se creeze, cum spuneam, precedente într-o dispută politică dar fără de care reformarea clasei politice este aproape imposibilă! Dar, este decizia instanței de judecată și o respect.

Dacă acțiunea civilă va avea câştig de cauză, deciziile Congresului de mâine şi toate celelalte decizii luate de conducerea actuală după preluarea ilegală a partidului, începând cu 29 noiembrie 2019, vor fi invalidate! Timpul nu este în favoarea conducerii ilegale a PSD, căci chiar dacă aceasta mizează pe câștigarea legitimității în urma unui Congres organizat în condiții de ilegalitate, în final hotărârea judecătorească va dispune!”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Mesajul lui Eugen Teodorovici pentru colegii din PSD
„Mâine va fi o zi în care veți putea pune capăt unui șir lung de abuzuri și ilegalități comise de această conducere ilegală a PSD! Eu merg mai departe, dar refuz să girez încă o ilegalitate comisă în numele PSD! Voi? Îmi doresc ca membrii PSD să înțeleagă acum, mai mult decât oricând, că numai un PSD puternic va reuși să schimbe clasa politică din România! Și că ticăloșii ajunși acum la vârful conducerii, corup puterea!”, a conchis Eugen Teodorovici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *