Bomba cu emigranti: Nu toți musulmanii sunt teroriști,dar oare de ce toți teroriștii sunt musulmani?

islamisti-somalezi

Cine sunt arabii? Un popor din rasa pieilor închise.Ei și ce dacă are pielea mai închisă, toți suntem la fel, avem un suflet, speranțe și vise. Da așa e. Dar scula are pielea mai închisă și de aceea se numește scula. Dar borta fundului are pielea mai închisă și de aceea se numește fund.

Să le căutăm IQ-urile în funcție de rasă. Adică căutați-le voi și dacă le găsiți,stați și analizați-le bine. de ce au un coeficient de inteligență mai scăzut? că e o greșeală,de fapt suntem toți la fel. Sigur e o greșeală. Ba nu,e o conspirație a albilor. Da,sunt rasiști nenorocitii de albi și tot ce e negru e maimuță. Sunt hitleriști, tre’ să ne băgam scula și să facem proteste …și la aceste proteste contra rasismului, să fim atât de idioți și cu pielea închisă încât să aducem arme și să ne împușcăm între noi,ca negroloizii din USA de acu’ câteva zile.

Ce religie ar putea să aibă un dark skin? Ta-daaam: islamism. E libertate totală: vrei să fii un bun musulman și să-ți ajuți semenii? Te încadrezi.Vrei să te arunci în aer, împreună cu un autobuz întreg? Te încadrezi. Vrei să arzi copile de 12 ani sau să ai 20 de femei și un loc asigurat pe lumea ailaltă? Da, ai nimerit bine. Ce concepție idioată a transcedentalului au inapoiatii dacă raiul pentru ei înseamnă să arzi virgine. Adică, la asta se reduce totul pentru ei, nu contează rațiunea ,nu contează experiențele mistice. Ei nu au asceți. Religia lor, e religia violului. Libidinoșii apriorici! în țările arabe sunt 50 de violuri pe metru pătrat.

Nu toți musulmanii sunt teroriști,dar oare de ce toți teroriștii sunt musulmani?

Am o veste bună, nu am nimic cu religia nimănui, fiecare poate să creadă în orice și oricine dorește. Dar în momentul în care eu, națiune superioară, albă, sunt amenințată cu atentate de genul celor de la Paris de niște musulmani cu creierul cât o stafidă uscată, trebuie să iau măsuri. Aici nu e vorba de drepturi ale gheilor sau de hipsteri rebeli. E vorba de siguranța și liniștea unei națiuni care ar putea să topească o țară arabă în 2 zile,dar care permite pericolul islamizării în propriul corp. Vrei moschee? Vrei să fii islamist? Ok,ai de ales: țara ta infectă,sau rămâi aici și te supui statului și respecți religia lui.

Nu sunt împotriva nici unei rase sau grup sau scula mea, dar când văd coada neagră de țigani în toată puterea de la centrul de distribuire a ajutorului social, îți vin niște întrebări în cap. Când sunt 60% de țigani printre deținuți, deși ei sunt numai 10% din populație, îți vin iarăși întrebări. Desigur că nu vorbesc pentru toți, nu zic să dispară țiganii, eu zic să dispară cei care nu muncesc. Oricum ar fi ei.

Sunt multe chizde atinse de morbul multiculturalismului care țipă drepturi egale pentru toți …și vrem arabi și refugiați de război în țară la noi că e necăjiți și e cu copii mulți. Vă fut în fofoloanca. Duceți-vă și luați țigani în casă la voi că și ăia sunt inconștienți și se înmulțesc ca păduchii. Dacă eu trăiesc de pe azi pe mâine, sau stau într-o zonă de rahat, de ce aș face 7 milioane de copii? Să sufere și ei? Arabii se înmulțesc că muștele, Egiptul s-a triplat aproape la populație în 30 de ani.

Dacă primești 1 milion de arabi în Europa,în 50 de ani vor fi 100 de miliarde.

De ce să-mi fie ascultate mie telefoanele doar fiindcă am arabi în țară? Sau să-mi fie frică să trec prin cartierele lor mizerabile? Singurul loc unde se integrează perfect un arab e într-o stână sau într-o gaură de WC.

VEZI SI: The Times, articol curajos: „NU este o criza umanitara. Europa este INGHITITA de islamisti”

Vă ard în gură și vă dau m**e tuturor hipsterilor pidosnici care protestează pentru primirea de refugiați, dar ei n-au văzut arab decât la TV sau din goana mașinii .De obicei, ăștia nu vin din zone de război, ci din țări de tranzit, cum ar fi Turcia …și chiar dacă ar veni, de ce să nu primim negrii din Africa care mor de foame? De ce să nu primim toată populația Africii și a Asiei, deoarece aici se trăiește mai bine? P**a mea, să fim corecți, de ce să luăm aleatoriu, doar pe cei mai înstăriți care au avut niște mii de euro pentru călătoria în Europa? De ce să nu muncesc eu – alb,inventator,geniu,liniștit,stea solară,muză a înțelepciunii – pentru toți care nu vor să muncească sau au religia de rahat sau aparțin altor locuri de care mie mi se rupe p**a de fapt,dar odată ce sunt aici, tre să-i primesc, nu? Pentru asta sunt granițele, baa, să păstrăm tradițiile, limba, culoarea pielii și să ne putem bucura de roadele muncii noastre și ale înaintașilor noștri. doar de aia a luptat Vlad țepeș cu muiștii și avem eroi. De ce să ne căcăm pe eroii noștri?Desființăm istoria, religia, granițele și legile firii. Ne facem ghei și p**e multiculturaliste libertine. Manifestăm pentru libertate, dar primim oameni care au în sânge dictatura și sclavagismul. Suntem atei, dar primim religia cea mai strictă. Susținem drepturile gheului, când de fapt e condamnat la moarte de islamism. Facem marșuri pentru drepturile femeilor și stăm în chizda goală lângă o pancartă feministă, când sunt executate femei pentru vrăjitorie de către cei pe care-i primim. Să luați muie de la ștefan cel Mare,că a murit degeaba pentru voi.

VEZI SI: IAMGINI SOCANTE! Zeci de morţi şi răniţi. ATENTATUL TERORIST din Germania a fost revendicat de gruparea ISIS! Bravo Merkel .. cu politica de toleranta a „refugiatilor” islamisti

întorci un vapor, întorci 2, apoi când văd că cheltuie ăia banii degeaba, nu mai vine unul. De ce să-i primesc și să-i deparazitez? Conducere de pizde de multinațională. Românii au luat m**e 20 de ani până să intre în UE, deși se duceau să muncească, iar pe ăștia îi bagi pe ușa din față cu cazare și plm.
E curios cum pledează onanistii pentru multiculturalism și integrare, dar doar a pieilor închise în țările albilor .De ce nu invers?

Ce țară era Africa de Sud!!Bogăție, zone splendide, conducere de albi. Până a venit mu**tul de Nelson Mandela cu ideile lui de drepturi pentru stânguri și a ajuns o gaură de veceu. Criminalitate crescută, șomaj. Ca Detroit-ul; așa se întâmplă când lași un oraș pe mâna maimuțelor.

VEZI SI: ATAC TERORIST: Militarii romani UCISI in Afganistan AU FOST impuscati de ISLAMISTI imbracati in uniforme de politisti!

Dar n-ai ce face,odată ce primești arabi și negri, se înmulțesc și încetul cu încetul observi că albul devine minoritate …și scade nivelul de trai …și te simți amenințat de sărăcie, extremism și IQ-uri subunitare.

Am de-a face în fiecare zi cu arabi și indieni, și trebuie să vorbesc cu ei,așa că-i cunosc perfect. Minciuna e a doua natură a lor. In privința asta, negrii sunt mai corecți. Incă odată, nu toți sunt la fel, bineînțeles că sunt arabi mult mai deștepți decât media albilor, sau negrii, la fel. Dar dintr-o deformație genetică de 1:1 milion. Nu am timp să-i aleg, nu mă interesează soarta lor.Să fie genii în țară la ei.

VEZI SI: ATAC TERORIST IN ITALIA: Islamistii au pus o bomba care a explodat in fata unei librarii care apartinea unei grupari nationaliste

De ce morții mamii lor credeți că venea Imperiul Otoman peste țările creștine? Să încerce să civilizeze un pic și Europa? Sau să omoare bărbați și copii, și să violeze fetițe? Asta au în bostanul ăla a lor stricat, și asta vor avea, indiferent că se cheamă anul 600 în care trăim sau 5milioane opt sute sau 2015. Acum s-au inversat rolurile, degeaba sunt mulți și proști, că tehnologia nu ține cont de asta. Nu mai pot veni 300 de mii peste 10 mii și să-și dea cu bâtele în cap. Totuși, profită de politicile de căcat ale europenilor cu p**a bleagă. Cum am ajuns să fim conduși de pizde cufurite la c*r? Când vom fi mai puțini, noi albii, și vom avea atentate în fiecare săptămână, ca în Iraq, va fi prea târziu, chiar de s-ar naște un nou Hitler. (sursa)

VEZI SI: INCEPE TEROAREA: O româncă A FOST VIOLATA de imigrantii musulmani!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Sant fara cuvinte, a fi sau a nu fi de acord cu refugiati care vin in tara, este un drept al dumneavoastra, dar daca dumneavoastra, cu vocabularul vulgar pe care il folositi, spuneti ca faceti parte dintr-o rasa superioara, ma rusinez de rasa mea, si eu san alba, dar nu-mi permit sa sccot din gura astfel de vulgaritati…..diferenta dintre noi nu sta in culoare, ci in educatie, cultura si comportament….dumneavoastra de abia ajungeti la nivelul omului de grota…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *