Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMIC

BOMBA din Orientul Mijlociu EXPLODEAZA PRETURILE la pompele din benzinării. Cu cât va crește prețul

Prima zi a anului a fost una în care pe lângă pozele cu mâncare și urări de bine a făcut carieră fotografia cu ieftinirea carburantului în benzinării. Minunea a durat doar două zile, pentru că această dimineață a adus o veste proastă din pentru acest domeniu.

Uciderea celei mai populare figuri neclericale din Iran, generalul Qassem Soleimani, de către armata americană a dus Orientul Mijlociu la un pas de război și a pus marile puteri ale lumii în stare de alertă.

Dar asasinatul are repercursiuni și asupra prețului petrolului, care a început să crească pe piețele internaționale. Iar asta va afectat și prețul carburantului la pompă.

Analistul economic Adrian Câciu a făcut un calcul pe contul său de socializare, iar acesta este de părere că vom avea o creștere de 8 bani pe litru.

Iată postarea integrală a lui Câciu:

”Ce poate sa facă o racheta!

Barilul de petrol era 66,14 USD ieri seara.

Astăzi prețul e foarte volatil, cu trend crescător, spre 69 USD/baril.

Tot futures-ul e de fapt pe creștere cu peste 3,5%

Evident ca vor fi efecte în prețul la pompă al combustibililor.

Cam 8 bani scumpire, dacă adăugăm și revenirea de ieri, cu 1 ban a prețului la pompa(în contextul în care prețul barilului scădea – jocuri comerciala ca în Ro nimeni nu pierde, doar ipocriții cred în altruismul comercial) și s-ar menține o cotație sub 69 dolari/baril”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.