BOMBA cu coronavirus la Jilava, unde un gardian POZITIV a intrat în contact cu sute de deținuți


Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) precizează miercuri că 33 de angajaţi şi 497 de persoane private de libertate ar fi intrat în contact cu angajatul de la Penitenciarul Bucureşti-Jilava confirmat cu SARS-CoV-2.

„Verificările derulate la nivelul unităţii, pe linia identificării posibililor contacţi ai poliţistului de penitenciare confirmat pozitiv COVID-19, au relevat un număr de 33 de angajaţi şi 497 de persoane private de libertate care, în perioada anterioară ultimei prezentări în serviciu, ar fi intrat în contact cu acesta”, informează un comunicat al ANP transmis AGERPRES.

Astfel, preventiv, cei 33 de angajaţi identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi izolaţi medical la domiciliu, urmând a fi testaţi pentru SARS-CoV-2 în cursul zilei de miercuri.

De asemenea, deţinuţii contacţi vor fi monitorizaţi din punct de vedere medical, fiind asigurată, totodată, separaţia acestora de restul deţinuţilor care nu au interacţionat cu angajatul în cauză.

Conform sursei citate, „în eventualitatea în care, în urma testării angajaţilor contacţi, se va mai confirma un alt caz pozitiv, persoanele private de libertate care nu au interacţionat cu niciuna dintre persoanele confirmate/ contacţi ai persoanelor confirmate vor fi relocate într-o altă unitate penitenciară, în scop preventiv, prin respectarea metodologiei de intervenţie”.

„Precizăm că, în acest moment, starea de spirit este corespunzătoare, fiind luate toate măsurile de prevenire a apariţiei unor noi cazuri, urmare a separării celor 497 de deţinuţi de restul efectivului şi a intensificării acţiunilor de dezinfecţie. De asemenea, în ceea ce priveşte personalul, acesta a fost informat cu privire la situaţia existentă, misiunile operative desfăşurându-se conform planificărilor”, mai precizează sursa citată.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

 1. Jilava condusa de tortionari spagari

  De fapt situatia este dupa cum urmeaza: directorul general velicea (servitorul lui Borcea si al detinutilor vip) a fost plecat si a lasat o sefa pe individa Teoroc Cristina, director adj ptr activitati educative adica vrajeli ptr analfabeti penali majoritari tigani realizate de specimene cu 4 clase in forma moderna angajati prin SPAGA, pentru ca doamna Teoroc si sotul dumneaei, sindicalistul sef Teoroc Stefan au rate de 400.000 de euro la banca pentru un apartament duplex din satul francez si sunt disperati de bani: psihologi, asistenti sociali, educatori, toti buni sa stea degeaba pe.salarii si beneficii mari. S a intrebat cineva de ce la Jilava sunt la fel de multi educatori ca gardieni?!? Ptr ca o apasa ratele pe.madam Teoroc.

  Oricum referitor la.articol doamna Teoroc a incalcat cu buna stiinta ordonanta militara si a scos detinuti la terenul de fotbal insotiti de un agent care ii pazeste. Agentul a fost apoi gasit pozitiv si a stat 3 luni prin spitale, cu hotii s a pus batista pe tambal. Doamna Teoroc este inca bine.mersi in functie, este de neatins, desi este cea mai corupta persoana din pnt jilava.

  De ce a incalcat cu buna stiinta ordonantele? In afara ca nu o duce.neuronul, individa tre sa aiba activitati, cat de penibile, ca sa ia la fiecare 3 luni inca un spor de 50%. Dintr un salariu, din banii nostri.

  Aceasta Teoroc care isi teorizeaza colegii pana ii baga in boala, le vorbeste urat de fata cu toata lumea, inclusiv cu hotii, ca deh la sindicat e barba su care o tine in functie. Cand e vb de spagi nu iarta nimic: lucrari stiintifice primite prin sector vizita, permisii din penitenciar, activitati fictive, liberari conditionate – si pe nimeni: VIPuri cu fapte de coruptie, traficanti de droguri sau clanuri tiganesti, cine vrea sa aiba o camera buna.si s o duca bine tre sa.plateasca ratele doamnei.

  Mai are doamna si alte bube, cum ar fi faptul ca a furat banii din vanzarea obiectelor realizate de detinuti, isi deconteaza fraudulos transportul.la.penitenciar, pentru ca un educator sclav personal o duce si o aduce cu masina lui( educator care promoveaza in grad in timp record , este comisar sef pe banii nostri si o sa aiba pensie babana de zeci de.milioane la 45 de ani) si multe altele.

  Si ea se afla.in spatele activitatilor masive de prozelitism ce se desfasoara in penitenciar – sectele, din care face.parte si fam Teoroc vin si convertesc detinutii de la ortdoxim.la toate balariile penticostale pe 2 napolitane si o pijama adusa din America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.