BOMBA Cine este FAVORITA la alegerile prezidențiale din 2024?

 

Analistul Cozmin Gușă a vorbit recent despre alegerile din 2024 pentru președinția României. Astfel, acesta susține că următorul candidat favorit este Laura Codruța Kovesi.

Laura Codruța Kovesi, favorită la alegerile prezidențiale din 2024?
Conform celor spuse de analistul Cozmin Gușă, poziția acesteia a fost câștigată ca urmare „a lobbyului american care încă este foarte puternic”

„Poziția ei a fost câștigată ca urmare a lobbyului american care încă este foarte puternic, iar consolidarea poziției ei a venit cu câștigarea prezidențială din SUA din partea lui Biden și reconsolidarea a venit cu numirea la Bruxelles a lui Gitenstein ca ambasador al SUA la Uniunea Europeană, așa cum am anunțat în exclusivitate la DC News că se va întâmpla”, a declarat Cozmin Gușă, conform DC News.

Totodată, analistul a susținut că „oricine o deranjează va avea de furcă”.

„Toate aceste lucruri ne arată că deocamdată, asta este paradigma, că până în 2024, axa Moscova – Berlin se va întări, după modelul începutului celui de-Al Doilea Război Mondial, știm că s-a mai întâmplat, că acest lucru este evident în Moldova, dar până atunci și până Uniunea Europeană se va reformata, Laura Codruța Koveși este favoritul de tip euratlantic pentru prezidențialele din 2024 și oricine o deranjează va avea de furcă. Nu mai ține de Coldea, ați văzut că nici nu l-am pomenit. Coldea nu mai are în acest moment influență asupra deciziilor pe care Laura Codruța Koveși le ia”, a completat acesta.

Ultimele sondaje
De asemenea, Cozmin Gușă a vorbit și despre situația cu cea din Franța, în care președintele Macron este favorizat.

„Îți dau ultimele sondaje: 75% din electoratul dreptei susține acțiunea generalilor care a ajuns ieri la 138.000 de semnături. E vorba de armată, semnăturile sunt rezervate celor care au de-a face cu armata sau au avut de-a face, sunt rezerviști sau în retragere, iar la nivelul electoratului lu LePen au făcut un sondaj cei de la P24, peste 80% susțin ce s-a întâmplat acolo.

Peste 60% din electoratul francez susține ce s-a întâmplat acolo, acțiunea militarilor, ceea ce pune în dificultate, nu s-a mai auzit nimic de candidatura lui Macron și pune în dificultate candidatura lui Marin LePen, pentru că militarii n-o nominalizează pe ea, ei nu vor susține un președinte femeie, ci vor merge în spatele celui care a acumulat 20% în sondaje, generalul de Villiers. Este cel pe care Macron l-a executat în 2017 și este cel care a promis răzbunare”, a declarat Cozmin Gușă, potrivit sursei menționate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!