BOMBA ANULUI. Tucker Carlson: DR. FAUCI este responsabil pentru pandemia Covid-19

Comentatorul Fox News, Tucker Carlson, a citat un articol recent în care Nicholas Wade, analist și scriitor american, subliniază modul în care dr. Anthony Fauci a aprobat finanțarea controversatei cercetări de tip „gain-of-function” (câștig-de-funcție) de la laboratorul din Wuhan care, potrivit lui Wade, a fost premergătoare pandemiei, informează The Defender. Recomand cu toată puterea o nouă analiză a lui Nicholas Wade, unul dintre scriitorii proeminenți ai lumii specializați pe știință, care explică de unde a venit virusul. În analiza sa, Wade relevă cu claritate, mai mult decât orice alt american, că Tony Fauci este responsabil pentru pandemia Covid-19, spune Tucker Carlson.

Analistul televiziunii Fox News, Tucker Carlson, a luat în vizor în această săptămână doi „agenți politici” – cum îi numește el -, Jeffrey Zients și dr. Anthony Fauci.

Mai exact, Carlson a ridicat întrebări cu privire la rolurile pe care le-au avut cei doi în pandemie, de la declanșarea acesteia și până în prezent.

În fragmentul din emisiunea „Tucker Carlson Tonight” pe care îl redăm mai jos, Carlson a pus următoarele două întrebări:

De ce a fost numit Jeffrey Zients, fost consultant în management la Bain & Company, care a făcut parte din consiliul de administrație al Facebook și a condus echipa de tranziție a președintelui Biden – o persoană fără niciun fel de experiență în știință sau medicină – coordonator al strategiei Casei Albe de răspuns la criza Covid?

De ce nu este dr. Anthony Fauci cercetat penal pentru rolul pe care l-a avut în generarea pandemiei Covid?

În chestiunea Fauci, Carlson a citat un articol de Nicholas Wade, în care scriitorul științific și fostul reporter al New York Times prezintă dovezile care stau la baza teoriei conform căreia noul coronavirus s-a născut la – și a scăpat din – Institutul de Virologie din Wuhan.

Potrivit lui Carlson, Wade prezintă „dovezi insurmontabile” că noul coronavirus s-a născut în laboratorul în care oamenii de știință efectuau experimente „gain-of-function” plătite din banii contribuabilor americani. Cine a dat undă verde pentru această finanțare? Nimeni altul decât Fauci, susține Wade.

„Wade adeverește că, mai mult decât orice alt american în viață, Tony Fauci este responsabil pentru pandemia de Covid-19”, afirmă Tucker Carlson.

Sursa: activenews.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație