Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONAL

BOMBA ANULUI! Kovesi a avut o relație cu Ghiță? Relatări FARA PRECEDENT în România

udrea

Declarațiile lui Victor Ponta, care a susținut că Laura Codruța Kovesi a fost îndrăgostită de Sebastian Ghiță, nu au rămas fără ecou. Fostul ministru Elena Udrea nu știa de faptul că ar fi existat o relație amoroasă între cei doi și nu a crezut în această variantă nici în momentul în care mai multe persoane i-ar fi sugerat acest lucru.

Invitată să intervină în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, Elena Udrea a declarat, joi, că dezvăluirile despre relația amoroasă dintre Sebastian Ghiță și Laura Codruța Kovesi au surprins-o.

„Acum sunt în stare de șoc. În vremea aceea, ei ne urmăreau și ne fotografiau. Nu știu dacă pe mine sau pe Ghiță. Probabil că pe el, prin 2013. Ne întâlneam într-o cafenea celebră din zona Barbu Văcărescu. Coldea zicea că eu trebuia să fiu eliminată.

Este incredibil ce iese la iveală acum. Nu știam de relația lor de amor. Din geloziile unei femei eu stau în Costa Rica, departe de țară. O femeie simte lucrul ăsta, dar mi-a fost jenă să-i spun lui Ghiță că ar avea ceva Kovesi cu el.

Codruța Kovesi a redeschis Gala Bute, dosar care nu m-a privit niciodată pe mine. Ea și-a arogat chestia asta deși nu era treaba ei. Era orgoliul ei să arate chestia asta. Oamenii din minister erau chemați și întrebați doar de mine. Unii îmi spuneau că Kovesi și Coldea vor să mă închidă. Alții îmi spuneau că ea are ceva personal, muieresc cu mine. E de toată jena!
Pe bază de sentimente de iubire, nu am mai auzit până acum, chiar dacă era destul de evident din modul în care acționa. L-am mai auzit pe Sebastian Ghiță spunând că l-a amenințat Kovesi că îl închide dacă mai vorbește cu mine. Nu m-am gândit că astea erau niște crize de gelozie.”

„Când eu am vorbit prima dată de Coldea, nu știa nimeni în țara asta cine este Coldea, în ianuarie 2015. Simplul fapt că am făcut parte dintr-o echipă care a fost la putere, nu înseamnă că toată lumea a făcut aceleași lucruri, adică nu putem spune că toți de acolo au făcut ce au făcut Coldea și Kovesi. Puterea a fost la ei.

Puterea asta nu am obținut-o în 12 ani. Sistemul acesta a început să se construiască după alegerile din 2009 când ei se pregăteau să preia puterea în România, după ce Traian Băsescu urma să își termine mandatul.”, a mai declarat Elena Udrea.

Victor Ponta a declarat că Laura Kovesi i-ar fi spus că are o relație de iubire cu Ghiță.

„Mai mult, fostul premier a relatat că Laura Kovesi se manifesta extrem de apropiat în relațiile cu denunțătorul/persoana vătămată Ghiță Sebastian Aurelian, astfel încât cu prilejul unei vizite private i-a adresat: „știe că îl iubește, dar că, dacă îl mai printe că vorbește cu „aia” o să îl aresteze și pe el, așa cum o să o aresteze și pe ea”, cu trimitere la Udrea Elena Gabriela”, se arată în documentul prezentat de Antena 3.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.