BOMBA ANULUI ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ! ION ILIESCU ȘI-A ANUNȚAT INTENȚIA DE A CANDIDA LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN RUSIA

ESTE SOCUL ANULUI IN POLITICA ROMANEASCA!

Într-un anunț surpriză care ar putea supăra politica romanească în anii următori, fostul președinte al Romaniei, Ion Iliescu, a confirmat în această dimineață candidatura sa în campania prezidențială din Rusia in 2021.

Fiul unui evreu comunist Rus, Ion Iliescu., politicianul care a ocupat funcția de presedinte al Romaniei, face turnee în Mama Rusie pentru a susține o serie de conferințe.

În timp ce vizita Moscova, el a fost întâmpinat de o mulțime mare și extrem de entuziastă, veselind tare și scandând numele lui.

Domnul Ion Iliescu a scos un urlet aproape grotesc din mulțime când a făcut anunțul că se întoarce la politică.

Citiți și:  Marele ABSENT de la vot. De ce nu votează fostul preşedinte

„Am fost un pic dezgustat de politica romaneasca, în timp ce am văzut Rusia luptând sa reinstaureze comunismul. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru a-mi ajuta Patria Mama.

Fostul președinte roman consideră că poate ajuta țara să-și depășească problemele sociale și economice, așa cum a făcut-o cu Romania.

„Am reușit să rezolv crizele cele mai grave din istoria Romaniei și am pus-o pe drumul cel bun. Cu siguranță pot ajuta Mama Rusie.”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

251 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile