BOMBA ANULUI in JUSTITIE. Kovesi N-A mințit! Cristoiu a dat de gol toată lucrătura!

Mare dușman al Laurei Codruța Kovesi, chemat joi la Secția Specială de intimidare a magistraților (SS), Ion Cristoiu a dat de gol toată lucrătura! Probabil, a făcut-o involuntar, scrie jurnalistul Grigore Cartianu pe Ziaristii.com.

Cristoiu, la Antena 3: „Doamna Adina Florea mi-a lăsat impresia unei procuroare interesate să strângă cât mai multe probe. Dar, atenție, informație importantă: nu e vorba de la Ghiță acasă, e de la Budureasca! Încă o data: nu e la Ghiță acasă!”

Asta aruncă în aer tot dosarul ticluit de „SS” fostei șefe a DNA. Cel puțin o acuzație – cea de mărturie mincinoasă – nu mai are niciun fel de susținere. Dimpotrivă, avem certitutinea că Laura Codruța Kovesi nu a mințit, ci a spus adevărul. Această certitudine o are și Adina Florea, dar aceasta, cu o rea-credință de anchetator sovietic, continuă să susțină contrariul.

Până la dezvăluirea lui Cristoiu, Antena 3, RTV, PSD și ALDE făceau spume la gură că fosta șefă a DNA a fost „la Ghiță acasă”, „în crama lui Ghiță”. Acum, Cristoiu îi dă de gol: celebra poză a fost făcută într-un local public – Crama Budureasca.

Este exact ceea ce a susținut Codruța Kovesi permanent: că nu s-a întâlnit cu politicieni sau cu inculpați „în privat” sau „la ei acasă”, ci doar „în spațiul public, în cadru instituțional”.

Din acest moment, dosarul Adinei Florea este hârtie igienică, nimic mai mult. Orice continuare a anchetei în această direcție este o dovadă de rea-credință, fără nicio valoare juridică. Adina Florea, fiică de politruc PSD și unealtă a infamului Tudorel Toader, are dovada clară că Laura Codruța Kovesi a spus adevărul. Cu toate acestea, Florea continuă pe pista mincinoasă. Această ticăloșie îi va ieși pe nas cât de curând!

Diversiunile Antenei 3 continuă

Chiar și după ce Cristoiu a lămurit unde a fost făcută poza în care Sebastian Ghiță apare în poză cu Laura Codruța Kovesi, Antena 3 a continuat să mențină subiectul într-o zonă cețoasă, cu insinuări mârșave.

De exemplu, titlul afișat pe ecran: „Cristoiu: Poza a fost făcută la cramă”. Ce ordinărie! Titlul corect era: „Cristoiu: Poza nu a fost făcut acasă la Ghiță”.

Un alt element de diversiune: pe ecran a fost afișată o făcătură, o poză care nu există. În colțul din dreapta sus scrie, cu litere mici, „Fotomontaj”. Precizarea corectă ar fi fost: „Acesta este un fals” sau „Acesta este rodul imaginației noastre bolnave”.

Cum nu s-a întâmplat așa, mulți români – mai ales din bazinul electoral al PSD-ALDE, care se hrănește din teoria „statului paralel” – sunt convinși că au văzut „poza lui Ghiță”, cu Kovesi în crama fugarului de la Belgrad.

Proprietarul Budureasca este Vasile Domente, unchiul lui Ghiță, fratele mamei sale

Două treimi din această societate comercială sunt proprietatea milionarului buzoian Domente Vasile (63 de ani), fratele mamei lui Ghiță.

Un filmuleț postat pe canalul de youtube al Guvernului în 2013: alaiul care trece pe coridoarele cramelor Budureasca este condus de Victor Ponta însuși și de o persoană care îi face ghidajul. Această persoană – în vârstă, păr cărunt, cămașă cadrilată, mustață cu colțurile răsucite – este chiar Domente Vasile, unchiul lui Sebastian Ghiță, dezvăluia, în 2014, RISE Project.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.