Bomba anului! Băsescu vrea Primăria Capitalei

Surpriza anului vine din partea fostului președinte al României Traian Băsescu, cel care a fost și primar al Bucureștiului.

Acesta, pe lângă dezvăluirile bombă pe care le-a făcut în strategia de luptă și interesele care stau la baza conflictului dintre Iran și SUA, a mai aruncat o bombă care îi va face pe restul candidaților la Primăria Generală a Capitalei, din acest an, să plece acasă!

Traian Băsescu a spus, pe șleau, că ar putea, dacă vrea, să ia primăria Capitalei de sub nasul candidaților de anul acesta.

Traian Băsescu a declarat că președintele Klaus Iohannis ”spune prostii”, după ce a declarat că PNL trebuie să aibă candidat propriu la primăria Bucureștiului! Băsescu a declarat că ar putea candida la Primăria Bucureștiului, din partea PMP, pentru că ”am lăsat un mandat neterminat”, făcând referire la anul 2004, când a candidat la prezidențiale și a câștigat.

Citiți și:  Băsescu, DEZLĂNȚUIT la adresa Oanei Bogdan, "colectivista": Să o ia Cioloș și să și-o facă mărțișor

„Și președinții spun prostii! Cum să riști primăria Capitalei mergând cu un candidat care să fie al tău. Președintele nu poate da ordine PMP-ului. Dacă eu mă duc la Tomac și îi spun: uite, am lăsat un mandat neterminat, nu vrei să candidez eu de la PMP? Cu cine sunt în competiție de la liberali? S-a grăbit! Și președinții, luați de val, fac erori.”, a spus Traian Băsescu.

LASA UN COMENTARIU