Bomba anului! Băsescu vrea Primăria Capitalei

Surpriza anului vine din partea fostului președinte al României Traian Băsescu, cel care a fost și primar al Bucureștiului.

Acesta, pe lângă dezvăluirile bombă pe care le-a făcut în strategia de luptă și interesele care stau la baza conflictului dintre Iran și SUA, a mai aruncat o bombă care îi va face pe restul candidaților la Primăria Generală a Capitalei, din acest an, să plece acasă!

Traian Băsescu a spus, pe șleau, că ar putea, dacă vrea, să ia primăria Capitalei de sub nasul candidaților de anul acesta.

Traian Băsescu a declarat că președintele Klaus Iohannis ”spune prostii”, după ce a declarat că PNL trebuie să aibă candidat propriu la primăria Bucureștiului! Băsescu a declarat că ar putea candida la Primăria Bucureștiului, din partea PMP, pentru că ”am lăsat un mandat neterminat”, făcând referire la anul 2004, când a candidat la prezidențiale și a câștigat.

Citiți și:  Băsescu dă lovitura! Anunțul care declanșează CUTREMURUL pe scena politica

„Și președinții spun prostii! Cum să riști primăria Capitalei mergând cu un candidat care să fie al tău. Președintele nu poate da ordine PMP-ului. Dacă eu mă duc la Tomac și îi spun: uite, am lăsat un mandat neterminat, nu vrei să candidez eu de la PMP? Cu cine sunt în competiție de la liberali? S-a grăbit! Și președinții, luați de val, fac erori.”, a spus Traian Băsescu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

73 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile