BOMBA: ANTENA3 SE DESTRAMA: Razvan Dumitrescu FUGE la Cluj si alti doi ANTENISTI isi pregatesc MUTAREA la alt post tv

Frate, la Antena 3 chiar e dezastru cu banii, spun surse din interior! Iar „vedetele”, fug una după alta, aproape săptămânal. Doar Gâdea și Badea nu sunt în negocieri. Ei, probabil, rămân să stingă lumina. După plecarea Alinei Petrescu la Guvern, și a încă uneia, de mai mică anvergură, la TVR, exodul pare de mare amploare. Răzvan Dumitrescu a plecat la Cluj, la un fel de CNN local al PSD! Și acum vine marea bombă: Radu Tudor și Dana Grecu sunt în negocieri avansate pentru un transfer la TVR! Cel mai probabil ei vor fi baza. Mai devreme sau mai târziu întreaga târlă va fi mutată de partid acolo.

Citiți și:  Se PROFEȚEȘTE o alianță INCENDIARĂ la nivel mondial

“Sunt foarte mândru că am încheiat această înţelegere contractuală cu Răzvan Dumitrescu, de departe unul dintre cei mai serioşi profesionişti din media TV. Contractul este pe 5 ani şi asta demonstrează seriozitatea ambelor părţi, dorinţa de a ne implica foarte serios în acest proiect inedit care este NCN.

Îi mulţumesc lui Răzvan Dumitrescu pentru încredere.”, a declarat Liviu Alexa, directorul postului local clujean NCN TV. (Preluat de pe comisarul.ro)

VEZI SI: Liviu Dragnea isi bate IAR joc de ROMANI. POSTAREA NESIMTITA a atras MII de comentarii – Vezi aici

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Se PROFEȚEȘTE o alianță INCENDIARĂ la nivel mondial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.