Bomba a fost detonată! Cine ar fi lucrat-o, de fapt, pe Olguța Vasilescu în războiul cu Klaus Iohannis – Săpată din interior

O adevărată bombă a explodat în spațiul public! O cunoscută jurnalistă susține că Lia Olguța Vasilescu ar fost lucrată din interior în războiul cu președintele Klaus Iohannis.

Într-un editorial pe Ziare.com, Ioana Ene-Dogioiu aruncă în spațiul public ideea că Olguța Vasilescu a fost „săpată” în procedura pentru numirea sa într-o nouă funcție de ministru chiar de către Liviu Dragnea, șeful Partidului Social Democrat.

Motivul? Popularitatea de care a ajuns să se bucure fosta șefă a Muncii, prin mărirea salariilor și a pensiilor.

„Deci presedintele o poate refuza pe dna Vasilescu pentru Dezvoltare, ca prima propunere pentru acest potofoliu. Daca e a doua propunere, iar prima nu a fost refuzata formal, poate il numeste totusi pe Ilan Laufer?

Citiți și:  Iohannis pregătește un regim personal autoritar. Dorește control total pe guvern și pe PNL prin intermediul premierului. DETALIILE negocierilor secrete

Iar daca o refuza pe dna Vasilescu la Dezvoltare si il accepta pe Mircea Draghici la Transporturi, dna Vasilescu ramane la usa Guvernului. Si ceva imi spune ca asa se va si intampla. Si de acum inainte presedintele poate sa o tot refuze pe dna Vasilescu ca prima propunere sau sa accepte orice alta prima propunere pentru orice alt minister pentru a evita ca domnia sa sa fie a doua propunere imposibil de refuzat.

Este o lovitura uriasa pentru Olguta Vasilescu si, mai grav, una pentru care este foarte posibil sa il invinovateasca pe Liviu Dragnea”, scrie Ioana Ene-Dogioiu.

„Daca CCR n-a scris, inseamna ca Dragnea n-a vrut? E o intrebare pe care cred eu ca dna Vasilescu are toate motivele sa si-o puna. Poate Olguta Vasilescu sa considere ca Liviu Dragnea a lucrat-o si a vrut sa scape de de ea din Guvern? Eu cred ca poate si mai cred ca nu s-ar insela cu totul”, mai precizează Dogioiu. – Sursa: Bugetul.ro

Citiți și:  Iohannis aruncă bomba! A spus exact când scăpăm de epidemia de COVID

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile