BOMBA a EXPLODAT: PUTIN s-ar fi lăudat în fața lui TRUMP că Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume

Putin s-ar fi lăudat în fața lui Trump că Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume, potrivit unei note redactate de fostul șef al FBI, James Comey. The Telegraph scrie că această dezvăluire ar fi fost făcută chiar de Trump, într-o discuție pe care a avut-o cu fosul șef al FBI.

Raportul de 15 pagini, obținut de Associated Press, cuprinde discuțiile pe care James Comey le-a avut cu Donald Trump, înainte ca președintele SUA să-l demită, pe 17 mai. Într-una din notel, fostul șef al FBI spune Putin s-ar fi lăudat în fața lui Trump că Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume.

Citiți și:  Razboiul este aproape. Rusia cere NATO să părăsească Europa de Est!

“Președintele mi-a relatat că scandalul prostituatelor este un non-subiect, dar că Putin i-a spus că avem cele mai frumoase prostituate din lume”, se arată în documentul obținut de Associated Press.

VEZI SI: DECIZIE COLOSALA: Trump l-a INVITAT pe Putin la Casa Albă. „Aş fi ÎNCÂNTAT” – Cine joaca „ultima carte”

Potrivit notelor lui Comey, Trump nu a precizat când i-ar fi spus Putin acest lucru, însă liderul de la Casa Albă a încercat să se distanțeze de acuzațiile referitoare la o implicare a sa cu prostituate din Moscova.

În documentul obținut de Associated Press se mai arată că președintele Donald Trump și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu consilierul său pe probleme de securitate de la acea dată, Michael Flynn.

Citiți și:  UMILIRE | Putin i-a cam dat-o prin gură lui Macron

Recent, James Comey a declarat că președintele Statelor Unite este ”inapt moral” să fie lider al SUA. El a mai spus că actualul șef de stat american creează ”daune imense” normelor instituționale și culturale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *