BOMBA MOMENTULUI! Scandalul sexual din TVR ia amploare. Mesaje explicite ale jurnalistei acuzate de hărțuire: ”Te vreau și vreau să facem de toate” . Detalii picante despre ZIARISTA NIMFOMANA

Comentatorul sportiv Marian Olaianos de la TVR e în centrul unui scandal uriaș iscat în postul public de televiziune, cu puțin timp înainte de startul Campionatului Mondial de fotbal, acolo unde ar fi trebuit sa participe în calitate de jurnalist.

Conform Gsp.ro, Marian Olaianos e acuzat că a bruscat o colegă, Nadine Vlădescu, pe care, la rândul lui, o acuză de hărțuire sexuală.

Mai exact, jurnalista de la Secția Cultural susține susține că a fost lovită de Olaianos, iar ca dovadă a scos un certificat medico-legal, depunând și o plângere la conducerea TVR-ului.În schimb, conform apropiaților lui Marian Olaianos, acesta a replicat cu un dosar de apărare, prin care afirmă că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui, prin intermediul unor mesaje cu tentă erotică pe WhatsApp.

Gazeta Sporturilor a revenit cu informații exclusive despre aceste subiect, descoperind faptul că Nadine Vlădescu n-ar fi la prima abatere de acest gen, ea primind în trecut chiar un ordin de restricție în relația cu un fost iubit.

De asemenea, au apărut și primele dovezi ale mesajelor cu tentă sexuală pe care Marian Olaianos le primea de la colega sa: „sex super mișto”, „nu ințelegi că nu e vorba de nimic altceva acum și că nu e nimic complicat?” sau „te vreau și vreau să facem de toate și o să vezi asta pe viu”.

Vezi si – ZIARISTA NIMFOMANĂ. Jurnalistul sportiv familist Marian Olaianos din TVR, agresat sexual de ziarista culturală Nadine Vlădescu, a ajuns să fie el cel reclamat pentru că i-a refuzat avansurile

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *