“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATI

Boala care FACE RAVAGII în România! Autoritățile sunt în ALERTĂ MAXIMĂ. Se tem de ce e mai rău

analize

Autortitățile sunt din nou în alertă maximă, după ce un număr de 80 de cazuri noi de rujeolă au fost înregistrate în ultima săptămână, 35 de cazuri doar în Ialomița.

În total, aproximativ 10.200 de cazuri au fost înregistrate în România de la debutul epidemiei.

Încă 82 de cazuri noi au fost raportate doar în săptămâna 11-15 decembrie, în 15 județe ale țării, anunță Centrul Naţional de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT)

Cele mai multe cazuri de îmbolnăviri s-au înregistrat în Ialomița, respectiv 35. Alte 14 cazuri s-au înregistrat în Brașov, cinci în București, Călăraşi şi Prahova, câte trei în Iaşi şi Ilfov și câte două în Brăila, Giurgiu, Neamţ şi Teleorman.

Alte cazuri s-au semnalat și în Botoşani, Buzău, Harghita şi Dâmboviţa.

În total, 10.198 de cazuri de îmbolnăviri cu rujeolă au fost semnalate de anul trecut, de când a izbucnit epidemia, dintre care 36 de copii au murit.

Statisticile arată că din pentru o persoană din 1.000 de bolnavi de rujeolă, boala este mortală, iar vaccinul protejează copiii împotriva bolii, conform news.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.