BMW stie ca X5 e pentru cocalari

Noua reclama la BMW X5 este dedicata cocalarilor. Nu stiu daca ati vazut-o pe ProTV, eu am avut ocazia sa dau cu ochii de ea seara trecuta. Si m-a pufnit rasul. In continuare o veti vedea si apoi, in caz ca nu va prindeti, va voi explica de ce e pentru cocalari.

In primul rand, motociclistii de pe un drum cu prioritate nu se opresc pentru a lasa sa iasa masinile de pe drumuri secundare decat daca au impresia ca au de a face cu un cocalar si, decat sa-si riste viata, mai bine lasa prostul sa se desfasoare.

In al doilea rand, doar cocalarii trec peste calea ferata cand vine trenul. Oamenii normali opresc la semnal, lasa trenul sa treaca si abia apoi traverseaza. In reclama e clar ca mecanicul de locomotiva si-a dat seama ca are de a face cu un cocalar imprevizibil, prin urmare prefera sa opreasca toata garnitura pentru a lasa prostul sa treaca. Nu de alta, dar poate cocalarul de la volan are si un copil sau vreun alt nevinovat in masina si nu vrea sa isi incarce constiinta.

Citiți și:  România vs. Ungaria: „Jeg de nedescris, cocalari umflaţi cu pompa, fete tatuate dansând lasciv şi manele până în zori“

Corect?

Sursa: Sebastian Bargau

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile