“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Blonda teleormăneancă Viorica Dăncilă, dacă partidul cere, nu se putea abține …

vd2

Europarlamentarei PSD Viorica Dăncilă i s-a sculat indignarea … se sufocă săraca de ingratitudinea lui Peter Simon (Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor – S&D, din care face parte şi PSD), care a afirmat că acţiunile Parlamentului privind legile justiţiei sunt „inacceptabile” şi a calificat situaţia din România drept „ciudată”. Țâțâțî …

„Atitudinea domnului Simon – spune Viorica Dăncilă – este necolegială şi generată de propria lipsă de interes în a se informa exact cu privire la ceea ce se întâmplă în România. Am făcut constant informări în grupul nostru politic despre evoluţiile din ţară, iar acestea s-au aflat la dispoziţia tuturor colegilor din celelalte delegaţii naţionale. Se pare că domnul Simon nu s-a informat cu privire la acestea. De asemenea, domnul Simon nici măcar nu a citit modificările legislative discutate în Parlamentul României, ci recunoaşte că vorbeşte din auzite, preluând diverse atacuri sau dezinformări lansate de o voce sau alta. Este regretabil că un coleg a ales să acţioneze astfel, este un comportament incorect; deşi noi am pus la dispoziţia tuturor colegilor toate informaţiile necesare, domnia sa a ales să facă declaraţii bazate pe neadevăruri”.

Ma`am Dăncilă spune că speră ca Peter Simona să înţeleagă că, „înainte de a da lecţii, trebuie să dea dovadă de profesionalism, să cunoască foarte clar temele pe care le abordează” …”Noi vom continua să oferim colegilor toate informaţiile pe baza cărora să poată evalua corect realitatea Vom susţine ca atitudinea europarlamentarului Peter Simon să fie discutată în cadrul grupului, pentru că nu putem fi de acord cu un astfel de comportament incorect, care arată rea-credinţă. Astfel de comportamente nu sunt acceptabile şi le vom contracara de fiecare dată cu fermitate” – spus indignată pesedisda.

Europarlamentarul german Peter Simon (Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor – S&D, din care face parte şi PSD) a declarat la Radio France Internețional că acţiunile Parlamentului privind legile justiţiei sunt „inacceptabile” şi a calificat situaţia din România drept „ciudată”. El s-a arătat că „absolut sigur că evenimentele din prezent sunt cel puţin un motiv pentru Comisia Europeană să se gândească mai bine dacă e timpul să deschidă o procedură de infringement” … „Din punct de vedere european, e puţin ciudat că în România lupta împotriva corupţiei, lupta pentru întărirea justiţiei, lupta pentru sprijinirea procurorilor în desfăşurarea meseriei lor nu este îmbunătăţită, ci, dimpotrivă, este împiedicată. E un pic ciudat. În mod normal, te-ai aştepta ca un stat membru al UE să încerce să devină mai bun din această perspectivă, dar în România se întâmplă pe dos. Încet-încet, ne obişnuim cu asta, vedem ce se întâmplă în Polonia, vedem evoluţiile din Ungaria, trendul este de slăbire a sistemului judiciar. Este complet inacceptabil. Cred că e bine că pe de o parte publicul din România şi pe de altă parte şapte ţări europene i-au spus clar Guvernului de la Bucureşti că se află pe un drum periculos”, a arătat europarlamentul german.

Întrebat dacă dânsul opinează că România e în pericol să primească sancţiuni europene, după modelu Poloniei, el a spus că evenimentele din prezent sunt cel puţin un motiv pentru Comisia Europeană să arunce o privire mai atentă asupra situaţiei, să se gândească mai bine dacă e timpul să deschidă chiar o procedură de infringement.

CINE ESTE VIORICA DĂNCILĂ?

Stau uneori și mă întreb dacă pe plaiurile teleormănene o fi iarba mai grăsălană decât prin alte părți sau o fi ceva în aer … în politica românească mișună cei ce provin de pe acele meleaguri mai ceva decât viermii în buda de la azilul de bătrâni.

Deși teleormăneancă și, asemeni unei alte blonde celebre, vine tot de prin Videle, ma`am Dăncilă, surpriză, nu a fost secretară de școală, după ce 1983-1988 a fost studentă la Institutul de Petrol și Gaze a ajuns ca între 1988 și 2009 să lucreze în sectorul privat ca inginer, OMV PETROM S.A.

În 1996 devine membră membră a PSD, între 2000-2003 devine președinta Organizației de Femei a PSD din Videle (hehehe, oops), între 2004 și 2008 o găsim consilier local din partea PSD, Consiliul Local Videle iar între 2008 și 2009 ajunge consilier județean din partea PSD, Consiliul Județean Teleorman,

Între 2003 și 2011 este președinta Organizației PSD din orașul Videle

O mai găsim:

2003-2011 : președinta Organizației PSD din orașul Videle
03/2010-03/2011 : lidera delegației RO S&D din Parlamentul European
2005-2014 : președintă a Organizației Județene de Femei a PSD Teleorman
2005-2014 : vicepreședintă a Organizației Județene PSD Teleorman
2005- … : membră a Consiliului Național al PSD
2010-2014 : vicepreședintă a Organizației Naționale de Femei a PSD
03/2014-10/2015 : președintă interimară a Organizației Naționale de Femei a PSD
12/2014- … : lidera delegației RO S&D din Parlamentul European
10/2015- … : președinta Organizației Naționale de Femei a PSD
Da, sigur în Teleorman e ceva în aer… prea se nasc genii acolo …

Sursa: Romanica blues

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.