“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
FOCUS 14NOUTATI

Blocul Nationalist

blocul nationalist

Când ești naționalist, știi că orice realizare vine doar cu multă muncă, mult efort, mult sacrificiu FĂRĂ nicio pretenție de răsplată imediată sau recompensă! Asta e viața unui naționalist!

Voluntariatul este temelia oricărei mișcări, a oricărui grup, a oricărei brigăzi. Sigur că orice mișcare are nevoie de o „locomotivă”, care să tragă tot angrenajul, să tragă de oameni atunci când obosesc, când se plictisesc, când nu mai văd obiectivul pe termen lung, pentru că obiectivul este mereu departe, undeva în viitor.. dar ăsta e farmecul vieții naționaliste. Locomotiva poate fi o persoană sau un grup conducător, care gândește, pune totul la cale, organizează și oferă strategia de acțiune. Dar pentru ca ideile, organizarea și în final reușita să vină, este nevoie de implicarea masei, din care vor reieși mereu elementele cheie: VOLUNTARII.

Cheia în activism este cum îți petreci timpul „liber”. Succesul vine atunci când îl petreci mereu pentru cauza pentru care lupți. Un naționalist militant nu are timp liber, adică timp de pierdut aiurea. Lui doar activitatea constantă îi aduce satisfacția și plăcerea pe care un om de rând le are când pierde timpul făcând orice altceva.

Evenimentul nostru din Brașov a fost un mare succes în nișa în care activăm, iar tot meritul revine VOLUNTARILOR noștri, care au ales să lucreze cu plăcere la bar, mâncare, magazin, security, mentenanță tehnică în timp ce camarazii lor se bucurau de muzică și atmosfera unică de voie bună. Dar împreună, cu toții, am petrecut în spirit de ⚡️Camaraderie și Naționalism⚡️.

NOI AȘA TRĂIM!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.