BLM ii trimite lui Biden FACTURA pentru alegeri! Desființarea închisorilor în 10 ani

Nici nu a fost declarat oficial președinte alers și Joe Biden este somat de Black Lives Matter să adopte în primele o sută de zile ale Administrației sale așa-numitul Breathe Act, care include și o foaie de parcurs pentru desființarea închisorilor în următorii zece ani.

Proiectul de lege a fost anunțat încă din luna iulie de Rashida Tlaib din Michigan și Ayanna Pressley din Massachusetts, dar nu a fost prezentat forului legislativ.

„ BREATHE Act este o scrisoare de dragoste legislativă adresată oamenilor de culoare”, a scris joi cofondatorul BLM, Patrisse Cullors, în Teen Vogue.

Cullors, care le-a trimis o scrisoare lui Joe Biden și Kamalei Harris solicitându-le o întâlnire, a declarat pentru The Hollywood Reporter că și-ar dori ca noua administrație să adopte această legwe primele 100 de zile.

E greu de crezut, însă, că doleanțele BLM pot fi rezolvate at\t de ușor, dacă ne gândim la conținutul proiectului. De pildă. Departamentului Justiției și Departamentului Sănătate li se cere să elaboreze un plan privind “desființarea unităților de detenție federale în decurs de 10 ani” și „să instituie un moratoriu pentru toate noile închisori federale, închisori și centre de detenție pentru imigranți și tineri”.

Citiți și:  Pregatiri de război?! S-a aflat ce ORDIN a dat președintele Statelor Unite ale Americii

„Trebuie să ne reimaginăm radical conceptul de justiție și siguranță. Pentru prea mult timp, am răspuns răului cu rău ”, a scris Cullors.

Dezincriminarea tuturor infracțiunilor legate de droguri
În plus, Legea va crea o comisie pentru studierea despăgubirilor, acordarea drepturilor de vot imigranților fără acte, dezincriminarea tuturor infracțiunilor legate de droguri, încheierea cooperării cu autoritățile de imigrare, programe pilot pentru venitul de bază universal, printre alte schimbări radicale.

În susținerea cererilor ei, Cullors afitrmă că afro-americanii au „salvat Statele Unite”. Ea a spus că rețeaua globală Black Lives Matter a implicat în alegeri peste 60 de milioane de oameni.

„Ceea ce este extrem de clar este că alegătorii negri au înclinat balanța în favoarea lui Joe Biden și a Kamalei Harris, în special în zonele disputate din Rust Belt. Este o dovadă că oamenii care au fost tratați cel mai rău de democrația noastră au salvat-o”, a scris ea.

Citiți și:  Este alertă mondială! Biden dă SEMNALUL: Mobilizează mii de soldați, nave de război și avioane de luptă

Echipa Biden-Harris nu a răspuns încă dacă se va întâlni cu Cullors. Biden mai are o chestiune nerezolvată cu Black Lives Matter și în cee ace privește tăierea finanțării poliției. Recent Biden a declarat că nu sprijină tăierea fondurilor pentru forțele de ordine, dar a adăugat că susține reintroducerea „poliției comunitare”.

Mult mai elaborate a fost răspunsul Kamalei Harris „Am confundat ideea că pentru a obține siguranță trebuie să avem mai mulți polițiști pe stradă, în loc să înțelegem că pentru a avea comunități mai sigure și mai sănătoase, trebuie să alocăm mai multe resurse în sistemul public de educație, în locuințe la prețuri accesibile, în proprietatea locuințelor, în accesul la capital pentru întreprinderile mici, în accesul la asistență medicală. ”

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.