Blestemul PRIMARULUI care l-a amenințat pe Dragnea. OROARE în CIMITIR, descoperirea a ȘOCAT

Primarul din Vaslui care l-a amenințat pe Liviu Dragnea, pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă că îi așteaptă „la fel cum îi aştepta Ștefan cel Mare pe turci” a postat un mesaj dur la adresa celor care au vandalizat cimitirul din localitate. Oroarea a fost sesizată poliției de parohul bisericii, după ce preotul a găsit circa 20 de morminte profanate.

Polițiștii de la Postul Șuletea au fost sesizați, marți dimineață de preotul paroh, din localitate despre grozăvia descoperită în cimitirul satului. Din informațiile furnizate de oamenii legii, circa 20 de morminte au fost vandalizate. Huliganii au distrus crucile de la căpătâiele morților. Oficiali din IPJ Vaslui ne-au precizat că sunt effectuate cercetări pentru profanare de morminte.

Primarul comunei din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, a transmis un mesaj dur celor care au profanat monumentele funerare: „Azi-noapte, cimitirul din Șuletea a fost vandalizat! Așteptăm poliția, sperăm să fie găsiți nemernicii! Avem indicii pentru a ajuta ancheta poliției! Să vă ferească Dumnezeu de blestemele oamenilor, doar ei știu ce sacrificii au făcut să poată cinsti memoria celor dragi plecați dintre noi!!!”.
În luna august a anului trecut, primarul din Șuletea a postat un mesaj pe pagina sa personală de Facebook prin care îi acuză pe președintele Iohannis, pe Liviu Dragnea și pe Viorica Dăncilă că fac jocul marilor puteri în privința pestei porcine. „Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dăncilă!!! Opriţi acest act criminal! Nu mai fiţi slugile marilor puteri! Nu există nicio pestă porcină, nu mai insistaţi în a vă bate joc de români!! La Șuletea voi fi în prima linie, vă aşteptăm la fel cum îi aştepta Ștefan cel Mare pe turci! Aţi distrus tot ce se putea distruge în ţara asta! Aţi închis sute de abatoare în România! Acum vreţi să desfiinţaţi şi coteţele oamenilor din gospodării??? Ferească-vă Dumnezeu de furia ţăranilor!!!”, este mesajul postat de către primarul din Vaslui.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *