Blestemul dus de Adrian Iovan! Moartea, prevestita de Urania in 2005

Asta pentru cei care spun ca astrologia e o prostie….normal ca nu toate prostiile care se debiteaza prin mass media….despre Urania pot sa spun ca este singura de la noi care cunoaste destul de bine, dar asta nu inseamna ca si ea nu da rateuri. De fapt este destul de greu atunci cand nu cunosti anul si ziua de nastere , dar la modul general este singura care 70% le nimereste.

Moartea lui Adrian Iovan ar fi fost prezisă de Urania în anul 2005.

Afirmația a fost făcută de avocata Mariana Ștefan, care a lucrat pentru familia tânărului ucis de pilot în anul 2005. La acea vreme, Adrian Iovan și fosta lui soție Romanița au fost implicați într-un scandal monstru după ce un tânăr care intrase în casa lor pentru a fura a fost împușcat în cap. S-a spus despre Adrian Iovan că a apăsat pe trăgaci, însă nu a fost condamnat, spre nemulțumirea rudelor tânărului care petreceau ore întregi la televiziuni.

Citiți și:  Accident infiorator. Copil spulberat de autoturism, A MURIT la spital

“Acum 9 ani, într-o noapte, în jurul orei trei, după o emisiune la OTV, m-a sunat d-na Vărzaru Simona (Urania) pe care nu o cunoşteam! În zilele următoare am văzut-o şi mi-a spus că nu voi putea să fac nimic în cazul lui Iovan-Crimă din Primăverii-dar că există ceva ce se va întâmplă peste nouă ani şi că se va face dreptate! Nu mi-a spus ce,dar îmi aduc aminte că mi-a spus…9 ani! Am plecat zicandu-mi că mai am puţin şi o iau razna dacă pot să cred asta. .. Astăzi mi-am amintit de numărul de ani spus de Urania – 9 ani – …Din 2005 până în 2014 sunt 9 ani! Coincidenţă sau nu, îmi aduc aminte că şi acum aproape 9 ani se vorbea de Adrian Iovan… Că l-a ucis pe Bogdan Iancu! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris pe contul ei de pe o reţea de socializare avocata Mariana Ştefan.

Citiți și:  Plan roşu de intervenţie. Accident GRAV pe DN5 cu VICTIME

http://www.dcnews.ro/

LASA UN COMENTARIU