Bittman, DECLARATIE INCENDIARA! Ce a putut să spuna despre pandemia de Covid-19

 

Dan Bittman iese din nou la rampă! A făcut noi declarații extrem de controversate despre pandemia de coronavirus. El insistă în continuare pe teoria conform căreia cineva a creat artificial pandemia, urmând o agendă cu interese obscure.

Dan Bittman iese din nou la rampă! A făcut noi declarații împotriva pandemiei de coronavirus, dar și a vaccinurilor anti – Covid.

El contestă atât pandemia, cât și campania de vaccinare, fiind convins că ”vaccinul nu face nimic”.

Dan Bittman iese din nou la rampă! ”O boală foarte nasoală”
Bittman susține că pandemia a fost programată încă de acum 10 ani, iar cifrele indică faptul că nu a fost o epidemie la nivel global, ci doar ”o boală foarte nasoală”.

”Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, potrivit alephnews.ro.

”Pandemia era știută de acum 10 ani”
Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord cu teoria conform căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: ”Eu cred!”, scrie sursa citată.

”Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat Dan Bittman.

El a vorbit și despre imunologul american Anthony Fauci, unul dintre cei care au luptat cu pandemia, încă de la debutul ei.

”Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză- n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a mai spus Bittman.

Sursa: capital

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *