Biserica INCENDIATA de doua tinere SATANISTE

mures-satanism

Locuitorii localității Lunca Bradului au rămas împietriți la aflarea veștii că Biserica, la care au muncit ani întregi pentru a fi una dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult, a fost distrusă de oameni fără frica lui Dumnezeu.

Zilele trecute, locuitorii din Lunca Bradului au avut parte de imagini de coșmar când au descoperit icoane sparte, masa altarului incendiată, cărțile sfinte arse, tronul făcut scrum, picturile afumate, băncile răsturnate, precum și pereți scrijeliți cu însemne sataniste sau cruci întoarse invers în biserica la care s-a muncit ani de zile.

Două minore în vârstă de 14 ani din Târgu Mureş au fost identificate de poliţişti ca fiind principalele suspecte de producerea incendiului de la Biserica Ortodoxă din Lunca Bradului, izbucnit în data de 16 iulie, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

IPJ Mureş precizează că împotriva celor două se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi profanarea lăcaşurilor sau obiectelor de cult.

“Pentru efectuarea cercetărilor, s-a constituit o echipă complexă, formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş – specialişti de investigaţii criminale, ordine publică şi criminalişti. În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că, în interiorul lăcaşului de cult, mai multe obiecte au suferit modificări, respectiv cruci şi o icoană au fost întoarse, o icoană spartă, băncile întoarse cu faţa în jos, iar pe podea se aflau fragmente din hârtie, cu diferite simboluri, pentagrame şi înscrisuri cu semnificaţie antireligioasă. În interiorul altarului au fost aprinse perdele, feţe de masă şi cărţi religioase. Valoarea prejudiciului urmează a fi stabilit ulterior”, precizează un comunicat de presă al IPJ Mureş.

Incendiul a afectat pereţii, mobilierul, icoanele şi cărţile sfinte şi a fost descoperit de turiştii care au încercat să viziteze biserica.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile