Biserica este țapul ispășitor azi pentru toate neajunsurile societății după mentalitatea unoroa. Oare așa să fie ?

ATENTIE! AFIRMATIILE DE MAI JOS NU APARTIN PARINTELUI ENE ROMEO! ELE AU FOST CULESE DE PE FACEBOOK SI TRIMISE ADMINISTRATIEI NATIONALISTI.RO!

Medicii cei mai buni fug peste hotare și tu vii și-mi zici că nu sunt spitale suficiente ?

Statul nu ridică biserici… de unde lipsa finanțării construirii de spitale și ce legătură are cu numărul de biserici construite din donații și sponsorizări ?

Incompetența unui stat corupt care este certat cu tot ceea ce înseamnă MORALITATE, ONESTITATE, este o problemă a Bisericii ?… Nu. Este o realitate tristă susținută de toți cei care lovind în Biserică au impresia că dețin sursa răului din lume.

Altă mediocritate prezentă peste tot: Unde a fost biserica când acei tineri ardeau ?… Păi oare unde a fost ? Acolo unde te îndeamnă să fii, în nici un caz în cluburi…

Biserica nu-i detectiv particular, nici firma de pază și ordine și nici dispecerat de urgențe sau calamități de orice fel. Pentru acestea sunt instituții speciale. De unde atâta confuzie ?

Cu toate acestea, după ce primește pălmi de peste tot în mod nejustificat, Biserica vine și se roagă și-i pomenește pe acei tineri, ceea ce tu cel care arunci cu noroi în ea habar nu ai, și nu-ți cere ție nici un leuț și nu te pune pe tine la nici un efort financiar sau material pentru asta.

Cine încă mai confundă atribuțiile statului cu atribuțiile bisericii dă dovadă de minte slabă, superficialitate, și rea voință.

Au ars niște oameni de vii ca să iasă toată mizeria și jigodia din oameni la iveală.

Citiți și:  A mâncat cățelul! - VIDEO

Au ars niște tineri de vii din cauza corupției și lăcomiei, ca să iasă bendeci negri la suflet și la față și la ochi și la urechi, să iasă să numere bisericile. Cât de scârbos, cât de imbecil, cât de infect, cât de bolnav, cât putrefact, să vezi vedetele astea care fac demo-uri la mașini de lux, emisiuni cu vedete de fițe din bamboos, ca fix în ziua morții a 27 de tineri, ei să iasă la halit de likuri ca niște necrofagi, ca niște mâncători de carne arsă, caldă încă, ca niște hiene turbate, ca niște analfabeți bețivi, gogomani de circ, bufoni drogați și mirosind a pișat de câine. Cât le pasă lor mamele celor 30 de tineri se vor ruga de acum până la moarte în bisericile astea pe care le administrează cearceaful alb? Există cam 1000 de capele prin spitale și instituții publice. De asta sunt aproape 10.000 de biserici ortodoxe în România. Și toate au preot care stau în fiecare zi lângă bolnavi de cancer și copii cu picioare amputate. În fiecare zi, nu doar în Vinerea Neagră gând s-a găsit facebookistul să o ia pe ulei. Asta trebuia fix Vineri la ora 3 noaptea, un preot lângă un tânăr căruia îi curgea carne din plămâni.

Citiți și:  SCANDAL IMENS LA SPITALUL DE PSIHIATRIE SAPOCA! Pacienți bătuți, împinși și legați de pat. Doi bolnavi și-au tăiat gâtul și unul din ei a decedat

Să lucrezi la Antena 1, unul din posturile responsabile de genocidul moral din România, şi să te legi de ce face şi nu face patriarhul Daniel, este echivalent cu a fi prostituată într-un bordel portuar şi a fi revoltată de rata ridicată a infidelităţilor conjugale…. Mă gândesc, desigur, la declaraţia mult share-uită pe internet a Mirelei Voicu.

Sursa informatii: Pr. Ene Romeo

Articol realizat de Marius Tranca

VEZI SI: Să-ţi fie MARE RUSINE… „domnule” Gabriel Oprea! Nu cu zeci de morţi ştergi urma unei alte morţi!

89 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU