Birchall dorește confiscarea de către stat a copiilor și bătrânilor celor „bolnavi” cu covid

Deputatul Ana Birchall, fost ministru al Justiției, dorește confiscarea de catre stat a copiilor si batranilor celor „bolnavi” cu covid si in izolare conform unui amendament depus la proiectul de lege pentru izolare și carantinare.

Astă seară, de la ora 20.00, voi participa online la ședința de plen a Camerei Deputaților, în care se va dezbate Proiectul de Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic (PL-x 418/2020). In comisia juridica au fost admise și amendamente inclusiv un amendament propus de mine care ocroteste minorul sau persoanele aflate in ingrijire, inlaturand astfel si riscul ca si aceasta lege sa fie declarata iar neconstitutionala in baza Deciziei CCR nr. 458/2020A. Sper ca această lege să intre în vigoare cât mai repede pentru ca toți cetățenii să fie cât mai bine protejați de acest virus devastator.

Raportul comisiei poate fi gasit aici:
http://www.cdep.ro/comisii/juridica/pdf/2020/rp418.pdf, scrie Birchall pe facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Iarasi deschide prostituata asta care o sugea prin masini seara ca tigancile de pe rosetti gura?

    Birchall a sarit in sus cand un primar cu bun simt a zis sa nu mai faca tiganii pui!!!! Ce nume e asta birchall, nu este romanesc. Si ea e casatorita cu un strain cu bani prieten cu Epstein. Hmmm….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.