Birchall dorește confiscarea de către stat a copiilor și bătrânilor celor „bolnavi” cu covid

Deputatul Ana Birchall, fost ministru al Justiției, dorește confiscarea de catre stat a copiilor si batranilor celor „bolnavi” cu covid si in izolare conform unui amendament depus la proiectul de lege pentru izolare și carantinare.

Astă seară, de la ora 20.00, voi participa online la ședința de plen a Camerei Deputaților, în care se va dezbate Proiectul de Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic (PL-x 418/2020). In comisia juridica au fost admise și amendamente inclusiv un amendament propus de mine care ocroteste minorul sau persoanele aflate in ingrijire, inlaturand astfel si riscul ca si aceasta lege sa fie declarata iar neconstitutionala in baza Deciziei CCR nr. 458/2020A. Sper ca această lege să intre în vigoare cât mai repede pentru ca toți cetățenii să fie cât mai bine protejați de acest virus devastator.

Citiți și:  Românii care vin din aceste țări NU mai intră în carantină. Noua listă a țărilor verzi

Raportul comisiei poate fi gasit aici:
http://www.cdep.ro/comisii/juridica/pdf/2020/rp418.pdf, scrie Birchall pe facebook.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

849 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Godfist
Godfist
3 luni in urma cu

Iarasi deschide prostituata asta care o sugea prin masini seara ca tigancile de pe rosetti gura?

Birchall a sarit in sus cand un primar cu bun simt a zis sa nu mai faca tiganii pui!!!! Ce nume e asta birchall, nu este romanesc. Si ea e casatorita cu un strain cu bani prieten cu Epstein. Hmmm….