“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Biosenzor de hidrogel: Nanotehnologia implantabilă care va fi utilizată în vaccinurile anti COVID?

22

Un biosenzor de hidrogel (o componentă de nanotehologie implantabilă) poate fi utilizat într-un vaccin COVID care urmează să vă monitorizeze activitatea corporală – și multe altele.

Un biosenzor de hidrogel implantabil, realizat prin intermediul unei companii din Silicon Valley, finanțată de DARPA-Gates, pare să fie folosit în viitorul vaccin împotriva COVID. Departamentul Apărării din SUA și Fundația Bill și Melinda Gates au colaborat cu Profusa, o companie din Silicon Valley, pentru a dezvolta o piesă de nanotehnologie realizată din hidrogel (similar cu o lentilă de contact moale) care poate fi injectată și implantată sub piele folosind un vaccin ca sistem de livrare. Acest senzor (sau mai exact un biosenzor), mai mic decât dimensiunea unui bob de orez, s-ar contopi efectiv cu corpul. Ca o parte a nanotehnologiei , acesta s-ar conecta la rețeaua wireless, Internetul Lucrurilor (IoT – Internet of Things) prin intermediul retelei 5G și ar transmite autorităților informații despre dumneavoastră și corpul dumneavoastră, precum va primi și informații. Acest articolul din publicația Defense One raporta deja în martie 2020 că biosenzorul urma să obțină aprobarea FDA (Food and Drug Administration) la începutul anului 2021, în aceeași perioadă când ni s-a spus să așteptăm lansarea vaccinului COVID.

Biosenzorul hidrogel va emite o serie de semnale
Articolul din DefenseOne prezintă proprietățile și capacitățile biosenzorului hidrogel:

„Senzorul are două părți. Unul este un șir de 3 mm de hidrogel, un material a cărui rețea de lanțuri polimerice este utilizată în unele lentile de contact și alte implanturi. Introdus sub piele cu o seringă, șirul include o moleculă special concepută care trimite un semnal fluorescent în afara corpului atunci când corpul începe să se lupte împotriva unei infecții. Cealaltă parte este o componentă electronică atașată la piele. Trimite lumină prin piele, detectează semnalul fluorescent și generează un alt semnal pe care purtătorul îl poate trimite unui medic sau o pagină web etc. Este ca un laborator de sânge pe piele care poate prelua răspunsul corpului la boală înainte de prezența altor simptome, cum ar fi tusea.”

Profusa este o altă companie din Silicon Valley, care are legături cu Complexul Industrial Militar din SUA. Pe site–ul web, se laudă că „este pionierul biosenzorilor care integrează țesuturi pentru monitorizarea continuă a chimiei corpului”. Fie că este vorba de marile companii de tehnologie precum Google, Facebook sau Twitter, sau de jucători mai mici precum Profusa, Armata SUA și Silicon Valley sunt unite într-un mod profund și formează o parte importantă a NWO (Noua Ordine Mondială). DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), agenția însărcinată să proiecteze noi tehnologii letale exotice pentru a înrobi și ucide tot mai mulți oameni, a finanțat și Profusa în 2011 și continuă să lucreze îndeaproape cu această companie. Profusa este legată și de Fundația Bill și Melinda Gates, ceea ce nu este surprinzător, de atunci eugenistul și avocatul depopulării Gates a orchestrat aproape singur această falsă pandemie . Vă amintiți că Gates a finanțat Colegiul Imperial din Londra ale cărui modele matematice ridicole prognozează o nenorocire care nici măcar nu s-a apropiat niciodată de realitate. Conform acestui articol , Profusa efectuează în prezent un studiu în colaborare cu Colegiul Imperial. Site-ul web Profusa precizează:

„În loc să fie izolați de corp, biosenzorii funcționează complet integrați în țesutul corpului – fără niciun dispozitiv metalic sau electronic, depășind astfel încercările organismului de a-l respinge. Până în prezent, biosenzorii injectați au funcționat timp de patru ani. Mai mic decât un bob de orez, fiecare biosenzor este o fibră flexibilă de aproximativ 5 mm lungime și jumătate de milimetru lățime, compusă dintr-un material poros care induce creșterea capilară și celulară din țesutul înconjurător. Hidrogelul este legat de molecule fluorescente emițătoare de lumină care semnalizează continuu proporțional cu concentrația unei substanțe chimice din corp, cum ar fi oxigenul, glucoza sau alte biomolecule de interes.”

Invadarea corpului uman cu obiecte nanotehnice sintetice străine
Profusa dorește să cunoască chimia întregului corp – nivelurile de oxigen, nivelul de glucoză, nivelul hormonilor, ritmul cardiac, ritmul respirator, temperatura corpului, cu intenția (nedeclarată) de a se extinde în zone de cunoaștere a ciclului menstrual (dacă ești femeie), viața ta sexuală, emoțiile tale și multe altele – și apoi dorește să transmită toate acele informații către un fel de autoritate medicală, deși, desigur, este evident că aceste date ar ajunge în mâinile conspiratorilor NWO care l-ar folosi pentru a manipula masele. Profusa a lansat acest comunicat de presă Senzorii de corp injectabili duc chimia personală la un telefon mobil mai aproape de realitate în 2018. Ei perfecționează arta pirateriei corpului uman, păcălindu-l să accepte materiale sintetice și obiecte deghizate, astfel încât să nu fie recunoscute ca elemente străine corpului.

Vezi: VIRUSUL UCIGAS E DOAR INCEPUTUL! PREVIZIUNILE CATASTROFALE ALE UNOR IMUNOLOGI DE TOP

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.