Bill Gates vrea să schimbe toată lumea. Care este ULTIMUL PLAN al miliardarului

Conglomeratul indian de petrol-telecomunicații, Reliance Industries Ltd, a declarat că va investi 144 de milioane de dolari în compania americană de stocare a energiei Ambri Inc, împreună cu miliardarul Bill Gates.

Investiția vine la câteva luni după ce Reliance a dezvăluit un plan de energie verde în valoare de 10 miliarde de dolari în încercarea de a deveni o companie zero carbon până în 2035. Planurile sale prevăd construirea a patru „giga-fabrici”, în statul Gujarat, din vestul Indiei, pentru a produce celule și module solare, baterii de stocare a energiei, pile de combustibil și hidrogen verde.

Electrozii de calciu și antimoniu din celulele Ambri costă mai puțin de o treime din litiul, nichelul, manganul și cobaltul din majoritatea celulelor litiu-ionice. Se estimează că celulele Ambri vor avea un preț mai mic decât celulele litiu-ion pentru livrări comerciale începând cu 2022.

Bateria a fost proiectată să reziste 24 de ore. Oferă peste 20 de ani de viață cu o estompare minimă. Compania susține că bateria nu va genera niciun gaz.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *