Bill Gates vrea să controlul nașterilor prin microcipuri

Controlul reproducerii

Gates va controla chiar corpul, dormitorul, cabinetul tău de medicamente si chiar ciclurile menstruale si de ovulatie ale femeilor. A investit aproximativ 18 milioane de dolari in MicroChips, o companie care, printre alte dispozitive bazate pe cip, dezvolta cipuri de implant pentru controlul nasterii cu comutatoare wireless on/off si cipuri pentru livrarea de medicamente care permit unui singur implant să stocheze si sa livreze cu precizie sute de doze terapeutice pe parcursul lunilor sau anilor. Implanturile vor fi utilizate fără fir de către pacient pentru a furniza medicamentele. Cunoscând zelul misionar al Gates pentru controlul populației, unii beneficiari ai acestora ar putea fi îngrijorați că sistemul ar putea fi activat la fel de bine de la distanță.

Controlul climei: Geotehnologie
Convingerea aparentă a lui Gates că Dumnezeu l-a predestinat să folosească tehnologia pentru salvarea umanității este exemplificată în unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale sale. Gates finanțează oamenii de știință de la Harvard să folosească geotehnologia pentru a bloca soarelepentru a inversa încălzirea globală și schimbările climatice.
Acest proiect este un model de aroganţă, ipocrizie și risc. Extinderea masivă a utilizării comunicării fără fir și a rețelei fără fir 5G – pentru care Gates sunt un jucător major – este cel mai important factor care contribuie la creșterea consumului de energie. Extinderea cloud-ului wireless între 2012 și 2015 a fost echivalentă cu adăugarea a 4.9 milioane de mașini pe șosele. Se preconizează că 5G va crește exponențial consumul de energie cu 170% până în 2026. Propunerea de a utiliza rețeaua „inteligentă” fără fir pentru a combate amprenta de carbon cu tehnologia geotehnologică este o schemă nesăbuită — nu o soluție pentru schimbările climatice.

Citiți și:  Previziunea lui Bill Gates! A spus ce se va întâmpla peste doar doi ani

Societatea fără numerar
Pentru a consolida controlul global, Gates a declarat război numerarului, iar blocările COVID-19 au oferit guvernelor un pretext convenabil pentru a renunţarea la banii „periculoşi” pentru sănătate. Gates și fundația sa sunt vârful de lance altranziției globale de la economia numerarului la tranzacțiile digitale. Gates și Microsoft sunt perfect poziționate pentru a beneficia de un sistem de plăți digitale. Prin controlarea tranzacțiilor digitale (și eliminarea numerarului), Gates poate controla și monitoriza toate activităţile comerciale ale unui stat şi ale cetățenilor săi.

Instituțiile financiare occidentale — Mastercard, PayPal, Visa, eBay și CITI — presează de mult timp pentru o lume fără numerar. Sistemul bancar electronic permite băncilor și consorțiilor financiare să perceapă taxe pentru fiecare tranzacție.

Economia digitală va permite guvernului să monitorizeze și să examineze fiecare tranzacție, să înghețe conturile digitale și să blocheze „fluxurile financiare” pentru a pedepsi neascultarea. Funcționând într-un parteneriat public-privat cu guvernul, miliardarii din domeniul tech nu vor controla doar națiunea, ci vor putea microgestiona populația mondială. Moneda digitalizată este instrumentul cel mai important al controlului social. La urma urmei, într-o societate fără numerar, supraviețuirea este imposibilă fără accesul la sistemul economic digitalizat. Cei săraci — lipsiti de conturi bancare — vor suferi în mod disproporționat.

Gates, „Borg”-ul multi-multi-miliardar

În timp ce blocada pandemiei este un cataclism pentru economia mondială, ea este o oportunitate minunată pentru Gates. Cumpărând activele devalorizate la un penny pentru un dolar, cele 100 miliarde de dolari de la Gates ar putea să-l facă primul trilionar din lume. Dar carantina este, de asemenea, o oportunitate de a-și mări puterea și dominația. Sub conducerea Gates, Microsoft a devenit cunoscut sub numele de „The Borg” din cauza apetitului său pentru controlul total al pieței. Acum, Gates încearcă să aducă toată omenirea sub cizma sa. Cultul tehnologiei și megalomania sa ne amenință libertățile, democrația, biologia noastră, planeta noastră, umanitatea noastră și sufletele noastre.

Citiți și:  Bill Gates zguduie întreaga omenire. Va fi incredibil!

Radiația cu microunde utilizată pentru supravegherea wireless a lumii nu este tolerabilă din punct de vedere biologic, în special pentru copiii în curs de dezvoltare. Mii de studii evaluate inter pares publicate documentează abundent efectele profunde, adverse, fizice asupra oamenilor, animalelor și plantelor ale tehnologiei wireless. Bolile și degradarea mediului înconjurător din cauza tehnologiei wireless sunt deja larg răspândite. Controlul de către Big Telecom a SUA și a agenţiilor de reglementare mondiale şi al media, precum și controlul de către Gates al Organizației Mondiale a Sănătății au permis câtorva miliardari să propage minciuna că tehnologia wireless este sigură.

Visele tehnologice ale lui Gates nu sunt durabile din punct de vedere biologic. Turnul lui Babel se va prăbuși cu un impact catastrofal pentru oameni. Este timpul să demolaţi Turnul înainte de a fi prea târziu.

Autori: Robert F. Kennedy, Chairman şi Dafna Tachover, Director, Stop 5G Project, Children’s Health Defense

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *