Bill Gates trage un nou semnal de ALARMA pentru omenire

Bill Gates, cofondator al Microsoft, lansează un nou avertisment ce vizează întreaga omenire. Miliardarul subliniază că nu suntem pregătiți pentru a face față unui pericol imens.

Bill Gates a avertizat în anul 2015 că un virus infecțios este un pericol mai mare decât un război nuclear și a spus că guvernele trebuie să fie pregătite cu sisteme și echipe pentru a răspunde unei posibile pandemii.

Acum, în mijlocul crizei provocate de COVID-19, miliardarul vine cu un nou avertisment, conform cnbc.com

Bill Gates trage un nou semnal de alarmă
„Trebuie să vedem toți ce am învățat în această epidemie, deoarece va mai veni una”, a spus acesta pentru CNN, conform sursei menționate.

De asemenea, cofondatorul Microsoft a fost întrebat ce ar putea face mai bine noua administrație Biden ca să se pregătească de pandemie. În acest context, trebuie menționat că un studiu din 2018 arăta că SUA avea 9.136 de medici infecționiști .

Citiți și:  Bill Gates zguduie întreaga omenire. Va fi incredibil!

„Avem nevoie de o echipă de experți, cam 3.000 în toată lumea, lucrând la boli infecțioase. Când sunt semne de pandemie, ei trebuie să se deplaseze cu tot bagajul de cunoștințe și să se ocupe de asta”, a răspuns el.

Gates a continuat ideea și a explicat că, pe lângă o echipă mai bună, o „urmărire mai bună”, ca testarea sporită, ar permite Statelor Unite să fie mai bine pregătite.

Oamenii trebuie să fie pregătiți
Miliardarul a arătat și ce îmbunătățiri ar putea fi aduse în cadrul centrului de control al bolilor din SUA.

Conform celor spuse de el, trebuie „să se permită CDC sau experților să transmită mesajul către public, să nu se teamă de veștile rele, astfel încât oamenii să fie pregătiți. Este destul de limpede: vom fi mai deștepți data viitoare”.

„Guvernul federal a abdicat de la multe lucruri în timpul pandemiei”, a subliniat Bill Gates, fiind un critic al răspunsului SUA în fața pandemiei, purtatul măștilor și distribuire a vaccinului

Citiți și:  Avertisment SUMBRU al lui Bill Gates inainte de sarbatori

Trebuie menționat și că Gates a vorbit cu Joe Biden despre „foaia de parcurs” pe care o vede pentru viitoarele crize de sănătate publică.

„Cred că fundația noastră va fi parte din acest dialog ca să ne asigurăm că nu vom greși din nou”, a completat acesta, vorbind despre fundația fundația „Bill and Melinda Gates”, care a donat 1,75 miliarde de dolari pentru lupta anti-COVID la nivel global.

„Cât timp ne vom aminti cât de rău a fost”, acesta spune că fundația este dornică să plătească „miliarde în fiecare an pentru a evita dezastre de trilioane de dolari”.

Sursa: capital.ro0

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *