Bill Gates știe CAND și CUM s-ar putea sfârși pandemia

-Bill Gates a declarat că vom reveni la normal până la sfârșitul anului 2022
-Bill Gates speră ca numărul cazurilor să poată fi redus la “un număr foarte mic” până la sfârşitul anului 2022
-Bill Gates a mai subliniat că pregătirea pentru viitoarele pandemii este „o prioritate absolută”
Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat că vom reveni la normal până la sfârșitul anului 2022, pe măsură ce vaccinurile COVID-19 devin din ce în ce mai disponibile. Mai mult decât atât, acesta a subliniat că pregătirea pentru alte posibile pandemii este „o prioritate absolută”, potrivit Sky News.

Filantropul miliardar a mai spus că rata crescută a persoanelor vaccinate, în mai multe țări bogate, inclusiv Marea Britanie și SUA, ajută la eliberarea dozelor pentru împărţirea cu alte ţări. Chiar dacă nu se așteaptă ca pandemia de coronavirus să fie combătută până anul viitor, Bill Gates speră ca numărul cazurilor să poată fi redus la “un număr foarte mic” până la sfârşitul anului 2022.

Citiți și:  Profețiile lui Bill Gates pentru 2022. Ce ne mai așteaptă?

„Există încă câteva întrebări cu privire la cât de amplu se va folosi vaccinul Johnson & Johnson, dacă este acceptat, ar fi foarte benefic, dar unele dintre ţările bogate, inclusiv SUA şi Marea Britanie, chiar şi în această vară vor ajunge la niveluri ridicate de vaccinare şi asta va permite să fie primite vaccinuri în întreaga lume la sfârşitul anului 2021 şi până în 2022 şi astfel, nu vom fi eradicat această boală, dar vom putea să o reducem la un număr foarte mic până la sfârşit din 2022″, a declarat Bill Gates.

Bill Gates știe când și cum s-ar putea sfârși pandemia de coronavirus. Avertismentul miliardarului
Totodată, miliardarul a mai menționat că deşi campania de vaccinare este deja destul de avansată în țările dezvoltate, există totuși un dezechilibru, iar în termen de trei-patru luni vaccinurile vor putea ajunge şi în statele unde epidemia este mai severă.

Citiți și:  Un cardinal german sustine că pandemia de coronavirus a fost folosită pentru a crea un „stat de supraveghere” global

„Faptul că acum vaccinăm tinerii sub 30 de ani în Marea Britanie şi SUA şi nu avem toţi cei de peste 60 de ani din Brazilia şi Africa de Sud vaccinaţi nu este corect, dar în termen de trei sau patru luni, vaccinurile va ajunge la toate ţările care au o epidemie foarte severă”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates a mai subliniat că pregătirea pentru viitoarele pandemii este „o prioritate absolută”, arătându-se extrem de îngrijorat de faptul că actuala pandemie va fi uitată, așa cum s-a întâmplat și în cazul pandemiei de Ebola de acum câțiva ani.

Sursa: alephnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!