Bill Gates S-A RETRAS! S-a deschis o investigație la adresa acestuia

O angajată a companiei Microsoft a dezvăluit că a avut o relație intimă cu Bill Gates.

Consiliul de administrație al Microsoft a deschis o investigație la adresa lui Bill Gates la sfârșitul lui 2019.

Bill Gates s-a restras din consiliul de administrație al companiei pe care a fondat-o alături de Paul Allen.

Consiliul de administrație al Microsoft a demarat o investigație de amploare în cazul lui Bill Gates, la finalul anului 2019, după o angajată a companiei a afirmat că a avut relații sexuale cu acesta de-a lungul mai multor ani, relatează Business Insider. O firmă de avotcatură a fost angajată de Microsoft în vederea acestei investigația. Imediat după această acuzație, oficialii Microsoft au decis că Gates ar trebui să se retragă din consiliul de administrație al companiei pe care a fondat-o alături de Paul Allen.

Citiți și:  Bill Gates, anuntul care zguduie toată lumea! Guvernele trebuie să se pregătească

Însă, în martie 2020, Bill Gates a spus că se retrage de la conducerea Microsoft pentru a se concentra pe „priorități filantropice”.

„Microsoft a primit în 2020 o reclamație potrivit căreia Bill Gates a încercat să inițieze o relație intimă cu o angajată a companiei în a doua jumătate a lui 2019. Un comitet al consiliului de administrație a revizuit reclamația cu ajutorul unei firme de avocatură din afara companiei angajate să desfășoare investigația. Microsoft a oferit sprijin extins angajatei care a ridicat această îngrijorare pe tot parcursul investigației”, a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft, pentru Insider.

Bill şi Melinda Gates, care au împreună trei copii, au anunţat pe 3 mai că divorţează după 27 de ani de mariaj.

Citiți și:  Un cardinal german sustine că pandemia de coronavirus a fost folosită pentru a crea un „stat de supraveghere” global

Sursa: alephnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!