Bill Gates s-a RĂZGÂNDIT în privința PANDEMIEI!

Cofondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, crede că 2021 va fi mai bun decât 2020, anul coronavirusului. Miliardarul american are mai multe motive să fie optimist și plin de speranțe.

Deocadată însă, spune Gates pe blogul său făcând bilanțul unui an ieșit total din tipare, „nu am depășit încă dificultățile”. Omul de afaceri a explicat modelele computerizate prezic o posibilă agravare a problemelor globale în primele luni ale anului 2021. El a subliniat, de asemenea, că este necesar să se studieze noua mutație a virusului, extrem de infecțioasă.

Anul 2020 a fost „devastator”, dar 2021 va fi mai bun, a afirmat Gates, amintind că pandemia de coronavirus a ucis peste 1,6 milioane de oameni și a provocat economiei globale daune de miliarde de dolari. Dar în 2021, este sigur, „vor fi vești bune”.

Există două motive de speranță, a precizat Gates. În primul rând, măștile, distanțarea socială și alte măsuri pot încetini răspândirea virusului. În al doilea rând, în primăvara anului viitor, vaccinurile vor începe să-și facă efectul asupra răspândirii virusului: numărul de decese și cazuri de infectare, cel puțin în țările bogate, va scădea și „viața va fi mult mai aproape de normal decât acum”, spune Gates, enumerând motivele de speranță.

Citiți și:  VERDICTUL lui Bill Gates. Cand se va termina pandemia?

Dezvoltarea vaccinurilor. „Niciodată omenirea nu a făcut progrese atât de mari în lupta împotriva oricărei boli într-un an ca anul acesta. În condiții normale, vaccinurile durează până la 10 ani pentru a se dezvolta. Acum oamenii de știință au reușit să creeze mai multe vaccinuri împotriva COVID-19 simultan în mai puțin de un an „, – a spus Gates, subliniind că este o situație unică faptul că atât de multe companii și-au asumat riscul și au dezvoltat un vaccin pentru aceeași boală în același timp.

Colaborare pentru a produce numărul necesar de doze. Va fi nevoie de 5 până la 10 miliarde de doze de vaccin pentru 70% din populația lumii, procent necesar pentru a întrerupe transmiterea coronavirusului, scrie Gates. Cu alte cuvinte, capacitatea mondială de producție ar trebui cel puțin să se dubleze.

Distribuție echitabilă. Vaccinurile trebuie să ajungă la toată lumea. 16 companii farmaceutice s-au angajat deja să asigure accesul echitabil la vaccinuri cu fundația sa, scrie miliardarul.

Combaterea neîncrederii. Gates a cerut liderilor de opinie din întreaga lume să explice siguranța vaccinurilor, în condițiile în care foarte mulți oameni nu au încredere în vaccinări.

Citiți și:  Bill Gates zguduie întreaga omenire. Va fi incredibil!

Îmbunătățirea testelor COVID-19. Noile teste nu vor mai provoca atâta disconfort. „Ritmul inovației în acest domeniu este cu adevărat impresionant și va aduce beneficii tuturor”, susține miliardarul american.

Citește și Bill Gates, mesaj cutremurător: Se va întâmpla la fiecare 20 de ani

Temerile că noul coronavirus se va răspândi mai repede în țările sărace nu au fost confirmate. În majoritatea țărilor din Africa subsahariană, rata de mortalitate rămâne mult sub nivelul celei din ​​Statele Unite sau Europa, subliniază Gates.

Cooperare globală. „Nu am fi putut ajunge atât de departe, dacă guvernele, companiile și oamenii de știință din întreaga lume nu ar fi cooperat atât de strâns”, a apreciat Gates.

„Cred că peste un an vom putea privi în urmă, pentru a spune că, într-adevăr, 2021 a fost mai bun decât 2020. Îmbunătățirea poate să nu fie uriașă, dar va fi un mare pas înainte pentru toți oamenii din lume”, a concluzionat miliardarul american.

Sursa: dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.