Bill Gates prezice viitorul omenirii! Ce urmează să se întâmple în 2022

Bill Gates a declarat că lucrurile vor reveni „la normal” în 2022, în timp ce lumea se luptă cu un nou val al coronavirusului în plină campanie de vaccinare.

Bill Gates a emis o prognoză plină de speranță, considerând că lumea va reveni complet la normal până în 2022, după ce vaccinurile vor stăpâni pandemia.

Fondatorul Microsoft a fost un susținător al dezvoltării vaccinului împotriva coronă virusului finanțând prin intermediul Fundației Bill și Melinda Gates. În ultima sa apariție publică Bill Gates a spus că lumea va reveni „practic” la normal până la sfârșitul anului viitor.

Într-un interviu acordat ziarului polonez Gazeta Wyborcza și radiodifuzorului TVN24, Gates a sugerat că lumea va reveni la normal datorită succesului vaccinurilor împotriva coronă virusului.

Bill Gates: „Până la sfârșitul anului 2022, ar trebui să revenim la normal”
Singurele vești bune de-a lungul pandemiei au fost crearea și accesul la vaccinurile împotriva coronă virusului, potrivit lui Gates.

Soţia lui Gates a declarat pentru CNBC că imunitatea globală împotriva COVID-19 ar putea fi atinsă undeva în 2022, datorită vaccinului împotriva virusului.

Ea a mai adăugat că imunitatea nu va fi atinsă până când vaccinurile nu vor fi disponibile la nivel mondial, majoritatea nefiind trimise „în masă” până la sfârșitul anului 2021.

Ea la CNBC: „Așa că va fi cândva în 2022 până când vom avea imunitatea deplină. Există o mulțime de oameni care suferă, nu doar în SUA, ci peste tot”.

În ultimele luni, Gates a avertizat că restricțiile corona virusului ar putea rămâne în vigoare în viitorul apropiat

Într-un interviu găzduit pe aplicația de socializare Clubhouse, el a sugerat că oamenii ar putea lua în considerare schimbarea comportamentului „într-un mod semnificativ” în primăvara sau vara anului 2021.

Cât timp vom mai purta măşti de protecţie
El i-a spus: „Nu voi înceta să port măști sau să nu fiu atent, în special în jurul persoanelor în vârstă care nu au fost vaccinate. Abia pe la sfârșitul primăverii sau verii vom ajunge la cifre în care să permită schimbarea comportamentului într-un mod semnificativ.”

În Marea Britanie, lansarea vaccinurilor împotriva coronă virusului se desfășoară într-un ritm constant: 24.681.955 primele doze și 2.028.543 rapel.

Ieri s-au înregistrat, de asemenea, 6.397 de cazuri și 63 de decese în termen de 28 de zile de la testul pozitiv al coronă virusului.

În total, în Regatul Unit au fost înregistrate 4.319.128 de cazuri și 126.445 de decese, scrie Express.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!