Bill Gates, informatii ULUITOARE. Ce spune despre un al doilea vaccin coronavirus „super-eficient”

Filantropul miliardar Bill Gates spune că lumea nu va reveni la normal până când „o mulțime de oameni” nu vor lua un al doilea vaccin coronavirus „super-eficient”, care ar putea fi la câțiva ani.

Gates a declarat pentru NBC că situația nu va fi inversată, până când nu vom ajunge la „Zero COVID” – eliminarea totală a virusului la nivel mondial.

„Singurul mod în care vom reveni complet la normal este să avem mai mult decât o primă generație de vaccinuri, este nevoie de un vaccin care este super-eficient și pe care îl va accepta mulți oameni, pentru a elimina boala la nivel global ”, a spus Gates.

Citiți și:  Bill Gates, un nou TUN in plina pandemie!

Previziunile fondatorului Microsoft despre momentul în care viața se va întoarce la măcar o aparentă normalitate, par să fie tot mai sumbre.

Săptămâna trecută, am evidențiat prognoza lui Gates conform căreia „cel mai bun caz” pentru revenirea la normal ar fi sfârșitul anului 2021, dată care a fost calificată cu condiția: „Încă nu știm dacă aceste vaccinuri vor avea succes”.

Mulți suspectează că pandemia de coronavirus a fost deturnată de către elită pentru a efectua o „mare resetare”, ceea ce înseamnă că întregul sistem capitalist este răsturnat în favoarea unei economii în stil „Green New Deal” care va duce la o revoltă economică masivă.

Rețelele de știri precum CNN par să fie insistente pentru ca „noul normal” să devină permanent, editorul lor de securitate internațional Nick Paton Walsh afirmând că purtarea obligatorie a măștilor va deveni „permanentă”, „ o parte a vieții” și că publicul ar trebui să „se împace cu această realitate”.

Citiți și:  Bill Gates SOCHEAZA din nou: Vrea să blocheze lumina Soarelui!

Luna trecută, Bill Gates a spus că oricine a pus la îndoială adevărata Agendă din spatele coronavirusului sau a unui vaccin COVID-19 a fost un „teoretician al conspirației nebune”.

Sursa: ortodoxinfo.ro

314 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU