Bill Gates, informatii ULUITOARE. Ce spune despre un al doilea vaccin coronavirus „super-eficient”

Filantropul miliardar Bill Gates spune că lumea nu va reveni la normal până când „o mulțime de oameni” nu vor lua un al doilea vaccin coronavirus „super-eficient”, care ar putea fi la câțiva ani.

Gates a declarat pentru NBC că situația nu va fi inversată, până când nu vom ajunge la „Zero COVID” – eliminarea totală a virusului la nivel mondial.

„Singurul mod în care vom reveni complet la normal este să avem mai mult decât o primă generație de vaccinuri, este nevoie de un vaccin care este super-eficient și pe care îl va accepta mulți oameni, pentru a elimina boala la nivel global ”, a spus Gates.

Citiți și:  Profetia lui Bill Gates pentru 2021: Urmeaza o nouă PROVOCARE pentru omenire

Previziunile fondatorului Microsoft despre momentul în care viața se va întoarce la măcar o aparentă normalitate, par să fie tot mai sumbre.

Săptămâna trecută, am evidențiat prognoza lui Gates conform căreia „cel mai bun caz” pentru revenirea la normal ar fi sfârșitul anului 2021, dată care a fost calificată cu condiția: „Încă nu știm dacă aceste vaccinuri vor avea succes”.

Mulți suspectează că pandemia de coronavirus a fost deturnată de către elită pentru a efectua o „mare resetare”, ceea ce înseamnă că întregul sistem capitalist este răsturnat în favoarea unei economii în stil „Green New Deal” care va duce la o revoltă economică masivă.

Citiți și:  Bill Gates aruncă BOMBA: Alte doua AMENINȚĂRI pun în pericol OMENIREA

Rețelele de știri precum CNN par să fie insistente pentru ca „noul normal” să devină permanent, editorul lor de securitate internațional Nick Paton Walsh afirmând că purtarea obligatorie a măștilor va deveni „permanentă”, „ o parte a vieții” și că publicul ar trebui să „se împace cu această realitate”.

Luna trecută, Bill Gates a spus că oricine a pus la îndoială adevărata Agendă din spatele coronavirusului sau a unui vaccin COVID-19 a fost un „teoretician al conspirației nebune”.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU