Bill Gates, dezvăluiri despre COVID-19. A fost sau NU creatorul noului coronavirus?

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, a dat cărțile pe față! Acesta a specificat care sunt cele mai eficiente vaccinuri împotriva coronavirusului și a spus clar dacă este creatorul virusului.

Bill Gates, miliardarul cofondator al companiei Microsoft, a anunțat la finalul toamnei anului 2020 care sunt cele mai eficiente vaccinuri împotriva coronavirus.

Miliardarul a anunțat atunci că cele mai eficiente vaccinuri împotriva coronavirusului vor fi primele trei din cele șase care vor apărea.

În același timp, fondatorul Microsoft este de părere că cea mai mare parte a lumii va dori un vaccin dintr-o țară occidentală.

Times of India relatează că oamenii care doresc un astfel de vaccin se iau după regulile țării puse la punct.

Bill Gates: Țările mai sărace pot apela la vaccinuri mai puțin eficiente
Miliardarul american a mai spus că țările mai sărace pot apela la vaccinuri mai puțin eficiente, din China și Rusia.

Citiți și:  Un cardinal german sustine că pandemia de coronavirus a fost folosită pentru a crea un „stat de supraveghere” global

Totuși, acesta ceruse țărilor să lucreze împreună la un vaccin global, care să fie creat de o singură companie. Ulterior, acesta să fie fabricat de alte firme în întrega lume.

Bill Gates a mai spus anul trecut că omenirea va avea parte de un vaccin la începutul acestui an, lucru care s-a întâmplat deja. Majoritatea țărilor au început deja campaniile de vaccinare împotriva coronavirusului.

Cofondatorul Microsoft mai spune că este regretabil că omenirea nu s-a putut pregăti pentru această pandemie.

„În 2021 vom putea depăşi boala cel puţin în ţările bogate. Există un anumit număr de vaccinuri în curs de realizare, iar unele dintre ele se vor dovedi eficiente. Arareori cinci laboratoare farmaceutice lucrează în același timp la același vaccin”, a apreciat el în toamna anului 2020.

Citiți și:  VERDICTUL lui Bill Gates. Cand se va termina pandemia?

Nu a creat COVID-19
Miliardarul a vorbit despre știrile false și despre zvonul, potrivit căruia, ar fi creatorul virusului. Bill Gates a explicat că un asemenea zvon provoacă frică și deformează adevărul.

„Noi muncim să salvăm vieţi”, a subliniat el, adăugând că „n-ar trebui ca un asemenea zvon să împiedice oamenii să poarte mască sau să se vaccineze”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *