Bill Gates, declarație șocantă: „Milioane de oameni vor mai muri…”

Miliardarul Bill Gates crede că numărul deceselor va ajunge la câteva milioane din cauza pandemiei Covid-19.

Peste 800.000 de oameni au murit deja în toată lumea din cauza Covid-19. Iar Bill Gates crede că numărul deceselor va ajunge la câteva milioane.

„Ce e mai rău abia urmează”
El avertizează că „ce e mai rău abia urmează”.

Problemele cele mai mari vor fi în țările emergente, în care sistemele de sănătate și economiile sunt deja sub presiune din cauza crizei sanitare, a explicat el într-un interviu acordat recent pentru The Economist, citat de MarketWatch.

SUA se ocupă de propriile probleme, politică și teoriile conspirației au contribuit aici la răspunsul dezamăgitor al autorităților la criză sanitară.

Citiți și:  Bill Gates prezice viitorul omenirii! Ce urmează să se întâmple în 2022

„SUA nu au fost pregătite de la început pentru a face față pandemiei”
„Credem în libertate, libertate individuală. Optimizăm pentru drepturile individuale”, a declarat Bill Gates. El a precizat că susțînătorii președintelui Donald Trump au refuzat să poarte măști pentru a semnala furia și rezistența la încălcarea unor libertăți.

Fondatorul Microsoft a mai explicat că SUA nu au fost pregătite de la început pentru a face față pandemiei. Potrivit acestuia, eforturile de testare a populației au decurs lent odată ce virusul a ajuns în țară.

„China a făcut o treabă foarte bună de a opri virusul, datorită abordării tipice destul de autoritare și prin încălcarea drepturilor individuale”, a spus el.

Bill Gates estimează că pandemia se va încheia până la finalul anului 2021. Dată până la care un vaccin anti-Covid eficient ar trebui să fie deja produs în masă. Dintre numeroasele vaccinuri în lucru, cel la care lucrează AstraZeneca este cel mai avansat, potrivit miliardarului.

Citiți și:  Bill Gates prezice viitorul omenirii! Ce urmează să se întâmple în 2022
460 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU