Bill Gates aruncă BOMBA: Alte doua AMENINȚĂRI pun în pericol OMENIREA

Nu este săptămână în care fondatorul gigantului Microsoft, Bill Gates, să nu lanseze noi bombe, noi avertismente, să nu atragă atenția asupra pericolelor, mai mult sau mai puțin, percepute de opinia publică dar care, în opinia miliardarului american, ar trebui să se afle în permanență în vizorul mai marilor acestei luni.

De această dată, într-un interviu acordat canalului de YouTube Veritasium, omul de afaceri numește două principale amenințări ce pun în pericol liniștea omenirii după pandemie.

În opinia lui Gates, lumea nu este pregătită pentru provocarea reprezentată de schimbările climatice. El a avertizat că în fiecare an rata mortalității generată de acest factor va fi „chiar mai mare” decât în ​​timpul pandemiei de coronavirus.

Citiți și:  Previziunea lui Bill Gates! A spus ce se va întâmpla peste doar doi ani

A doua amenințare este bioterorismul. Gates consideră că acei care doresc să facă rău oamenilor pot crea un virus, astfel încât probabilitatea unui asemenea scenariu este mai mare comparativ cu epidemiile naturale.

În acest context, merită amintit că, la sfârșitul lunii ianuarie, miliardarul american a spus că următoarea pandemie ar putea fi de zece ori mai gravă decât cea provocată de virusul SARS-CoV-2. În opinia sa, această amenințare ar trebui tratată în același mod ca amenințarea unui război mondial.

„Lumea trebuie să cheltuiască miliarde pentru a economisi trilioane (și pentru a preveni milioane de decese). Cred că este cea mai bună și cea mai economică poliță de asigurare pe care o poate cumpăra lumea ”, a spus Gates. O nouă pandemie este inevitabilă și, dacă umanitatea are noroc, va începe în 20 de ani, deși poate fi în trei, a adăugat el.

Citiți și:  Ce temeri are Bill Gates pentru 2022

Sursa: dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!