“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Biden reintroduce Restricțiile COVID din septembrie. La inceput e vorba de măști apoi de vaccinare obligatorie

Biden reintroduce Restrictiile COVID din septembrie La inceput e vorba

Regimul Biden se pregătește să reintroducă de la începutul lunii septembrie restricțiile COVID, începând cu obligativitatea măștilor în aeroporturi și avioane. 

Un înalt oficial din TSA (Administrația pentru Securitatea Transporturilor) a dezvăluit pentru Infowars că, marți, 15 august, a avut loc o ședință în care personalul de conducere din TSA a fost informat despre noile restricții, inclusiv obligativitatea măștilor. Într-o primă fază, de la jumătatea lunii septembrie, măștile vor fi obligatorii pentru personalul din aeroporturi și din TSA.

De la începutul lunii octombrie, purtatul măștii va deveni obligatoriu pentru piloți, personalul navigant, pasageri și pentru toți cei prezenți în aeroporturi. La fel si vaccinarea Covid intr-o fază ulterioară. Potrivit aceleiași surse, noi decizii privind extinderea restricțiilor vor fi aduse la cunoștință săptămâna următoare. Informațiile furnizate de oficialul TSA au fost confirmate de un ofițer al Poliției de Frontieră, contactat de Infowars.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.