“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

BESTIALITATE Un polițist a calcat în picioare un bărbat pe care l-a băgat în spital. Victima se zbate între viață și moarte

masina politie

Un polițist care se afla în timpul liber, îmbrăcat în civil, a lovit în plină stradă un bărbat, apoi s-a făcut nevăzut. La scenă a asistat un martor care a sunat la 112.

Un polițist din Constanța, Alexandru D, în vârstă de 26 de ani, originar din județul Dolj, ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța (IPJ), cu gradul profesional de inspector de poliție, a fost reținut, marți, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

Polițistul era în timpul liber, îmbrăcat în civil. A urmărit victima, pe care a atacat-o, iar motivul nu a fost încă stabilit de anchetatori
La data de 04 iunie 2021, orele 13.15, polițistul i-a aplicat persoanei vătămate, de sex masculin, în vârstă de 55 de ani, lovituri cu piciorul, la nivel capului, ocazie acesta a suferit mai multe leziuni. Evenimentul respectiv ar fi avut loc în apropierea unui bar din zona Kilometrul 4-5 din municipiul Constanța, după cum au anunțat jurnaliștii de la ziuaconstanța.ro.

Scena a fost văzută de un bărbat care distribuia pizza și care a sunat la 112
Polițistul se afla în timpul liber, era îmbrăcat civil și se afla în același bar cu victima. La un moment dat, bărbatul vătămat a plecat spre casă, timp în care a fost urmărit de polițist și atacat cu bestialitate. După ce l-a bătut pe bărbatul respectiv, polițistul s-a făcut nevăzut. Dar scena a fost observată de un martor care livra pizza în zona respectivă și care a sunat la numărul 112.

Victima este în stare gravă la spital
Conform anchetatorilor din acest caz, victima are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supraviețuirii. Dar, deocamdată, prognosticul dat de medicii de la Spitalul Județean Constanța este unul rezervat. Viața i-a fost pusă în primejdie, victimei, prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiții de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat), mai precizează sursa citată.

Nu a fost încă stabilit motivul pentru care polițistul a recurs la actul de violență extremă. Magistrații de la Tribunalul Constanța vor decide marți seara dacă agresorul va fi arestat preventiv sau cercetat sub control judiciar.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.