GENERAL

BESTIALITATE FARA MARGINI. Copil de 3 ani, UCIS în bătaie chiar de mama sa

pizap.com15627441627001 698x500 1

O mamă din Buzău și-a bătut copilul până l-a lăsat fără suflare.

Într-un acces de furie, femeia de 27 de ani şi-a bătut copilul până l-a ucis. Cel mic se afla în cameră cu doi fraţi mai mari, un băiat de patru ani şi o fată de 11 ani. Pentru un moment, s-a crezut că aceştia l-ar fi lovit, potrivit Antena 3. Cadrele medicale chemate să îl preia pe micuţ l-au găsit în stop cardio respirator. Nu au reuşit să îl mai salveze.

La autopsie, s-a aflat că moartea micuţului a fost violentă, cu hemoragie intracraniană şi cu muşcături pe tot corpul. Fetiţa de 11 ani a femeii a povestit că aceasta l-a bătut şi l-a muşcat, ea motivând că a făcut gestul pentru a-şi putea reveni băiețelul.

Totul s-a întâmplat pe 1 februarie, dar adevărul a ieşit la iveală abia acum. Localnicii spun că cei trei copii au taţi diferiţi, iar copilul decedat ar fi fost născut când concubinul tinerei era plecat din ţară. Bărbatul a acceptat situaţia, dar scandalurile se ţineau lanţ în familie din această cauză. Acesta ar fi fost motivul pentru care tânăra intrase într-o depresie şi se răzbuna periodic pe copil.

Violența asupra copiilor în familie

Fenomenul violenței asupra copilului rămâne unul ascuns și subraportat, un fenomen ce afectează mai ales copii din grupurile vulnerabile, dar căruia îi cad victime copii din toată societatea. De cele mai multe ori, datele statistice surprind manifestările cele mai violente și cazurile cele mai dramatice ale violenței cu victime copii.

Cifre îngrijorătoare arată că, în ciuda interzicerii prin lege încă din 2004 a oricărei forme de violență asupra copiilor în familie, părinții nu doar că încă utilizează pedeapsa corporală în practica educațională de zi cu zi, dar un procent semnificativ dintre ei apreciază pozitiv bătaia ca mijloc de educație a copilului, potrivit salvaticopiii.ro.

Convingerea că prin pedepsire copiii vor învăța cele mai importante lecții este extrem de răspândită în rândul părinților. Cu toate astea, ceea ce copiii învață este total diferit de ceea ce încearcă părinții să îi învețe.

Sursa: dcnews.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.