Becali: Plec în Malaezia să-l salvez pe Ionuţ

Declaraţie surprinzătoare a lui Gigi Becali: va face tot ce poate pentru a-l salva de la moarte şi ajuta pe tânărul român, Ionuţ Gologan, condamnat la moarte în Malaezia după ce a fost prins cu o cantitate de droguri la el.

Conform ziarulring.ro, Becali vrea chiar să plece el însuşi până în Malaezia, să-l salveze pe tânăr, dacă va fi cazul. „Am să mă interesez, să vedem legislaţia Malaeziei, să vedem dacă există posibilitatea unei cauţiuni. Şi, dacă se poate pe cauţiune, mă duc şi-l salvez. Îl scot eu de acolo. Mă duc până acolo cu avionul şi mă întorc cu el liber, dacă e posibil”, a mai spus Gigi Becali.

CITESTE SI: Sex pentru note la facultate. Profesor: „Stai, mă, olteanco, cuminte, nu mă zăpăci. Deci nu mai îs bun de nimic dacă nu mă laşi să te sărut”

Gigi Becali intenţionează să-i trimită o Biblie ortodoxă lui Ionuţ Gologan: „O să-i trimit eu Biblia la închisoare acestui tânăr aflat în suferinţă. Şi o să-i dau şi nişte bani tatălui acestuia să aibă de drum şi să-i lase şi băiatului de cheltuială. Dar altceva vreau să vă spun. Eu, de exemplu, când eram în puşcărie şi am aflat despre acest caz, am vrut atunci să scriu o scrisoare să mă lase pe mine să mă duc să-l salvez de acolo, din Malaysia.”

ionut gologan

Cazul lui Ionuţ Gologan, de 22 de ani, a impresionat întreaga ţară. Chiar şi preşedintele Klaus Iohannis a mărturisit că va încerca să facă ceva pentru tânărul de 22 de ani. El a fost condamnat la moarte, sentinţa urmând să fie pusă în aplicare în luna august a acestui an.

Dumitru Gologan, tatăl lui Ionut, românul condamnat la moarte în Malezia, a fost să-şi viziteze fiul la închisoare.

CITESTE SI: SALARIU minim de 2.400 de lei pentru angajații cu studii superioare. De când se poate aplica măsura

Tatăl lui Ionuţ a oferit detalii incredibile despre întâlnirea pe care a avut-o recent că fiul său, aflat în ânchisoare la mii de kilometri depîrtare de casî.

„I-am cumpărat lui Ionuţ nişte tricouri şi nişte chiloţi de culoare albă, că numai alb are voie să poarte acolo în puşcărie. I-am mai cumpărat un şampon şi o pastă de dinţi, un săpun, un ulei de piele, adică ce dăduse el pe listă”, a povestit Dumitru Gologan pentru cancan.ro.

CITESTE SI: Cum terorizează o familie de TIGANI un cartier întreg

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. asa sa faci bre nea gigi sa-i duci biblie intr-o tara 99% musulmana poate reusesti sa-i enervezi pe aia .legea din Malaezia e clara ,pt droguri pedeapsa cu moartea ,cocalarul i-a sfidat deci sa plateasca si sa fie exemplu si pt altii ca el

  2. Da, sa se duca cu Biblia si cu popii lui in Malaezia, poate ne scapa aia de un prost ! Poate ii strecoara si lui traficantii vreun kilogram de prafuri in capul ala gol …

    Ca student la drept si fost Presedinte al Comisiei de Legislatie si Justitie din Senat ar trebui sa stie ca dupa condamnare nu mai poate fi vorba de cautiune … Eventual de gratiere, insa aia nu glumesc cu drogurile. Daca il fac scapat pe Ionutz in secunda doi toti traficantii de droguri pun milioane la bataie ca sa-si scape oamenii. Si se duce dreacu si lupta antidrog !

    E trist ca un tinar plateste pentru racilele lumii in care s-a nascut si a fost educat, dar exemplul lui va salva altii, parte din teama , parte din rusine… Pina la urma tot tineri sint si cei care urmau sa consume drogurile duse de Ionut in tara lor …

  3. sa mearga puscariasul acolo si sa faca un bine pt toata lumea, sa-i ia locul traficantului si sa-l spanzure aia pe ciobanul fariseu…atunci chiar ar face o fapta buna…un ciban bun din pipera e un cioban mort!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *