BECALI, IN STARE DE SOC! A FOST PRINS CU “MARFA” LA AEROPORT

Veste grea pentru familia lui Gigi Becali. „Ginerele” său, Mihai Theodor Mincu, a fost prins la aeroport cu marfă nedeclarată și a fost amendat imediat.

Mari probleme pentru „ginerele” lui Gigi Becali. Mihai Theodor Mincu, cel care i-a cerut de curând mâna uneia dintre fiicele finanțatorului FCSB, a fost sancționat contravențional, după ce la controlul vamal i s-a descoperit marfă nedeclarată!

Mihai Theodor Mincu i-a intrat în grații lui Gigi Becali, așa că patronul celei mai iubite echipe de fotbal din România nu are nimic împotrivă să-i dea mâna uneia dintre fetele sale. Mai mult, Mihai, supranumit ”Prințișorul Dobroeștiului”, a făcut pasul și i-a declarat iubitei intențiile, astfel că la toamnă se vor căsători.

Omul de afaceri a intrat cu unele bunuri în țară, nimic nefiresc până aici, doar că… a ”uitat” să le declare. Și a fost prins la controlul vamal. Iar din motivare reiese că Mincu a știut ce face, mai mult, a încercat să inducă în eroare și instanța de judecată. 3.000 de lei este amenda contravențională pe care a primit-o și se poate considera chiar norocos.

„În fapt, prin procesul verbal de contravenție, petentul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3000 de lei, în baza art. 652 lit. d, art. 139 din HG 952/2013 reținându-se că în incinta Aeroportului Henri Conadă B________ pe fluxul de intrare în țară, persoana fizica M____ M____ T______ s-a înscris pe culoarul “nimic de declarat”, iar în urma controlului vamal s-au găsit bunuri nedeclarate, enumerate în adeverința de reținere nr.639/28.05.2017. (f.6-7).

Petentul cu rea-credință a încercat să inducă în eroare instanța de judecată prin furnizarea unor fotografii din partea opusă a culoarului, care să înfățișeze acea bandă roșie susținută de stâlpi și să pară că accesul pe culoarul „bunuri de declarat” era inaccesibil. Confruntând afirmațiile petentului cu înregistrarea video, instanța constată că acestea sunt total neadevărate, iar din partea din care venea petentul, accesul spre culoarul „bunuri de declarat” era perfect accesibil, iar acea bandă roșie nu făcea decât să delimiteze la celălalt capăt accesul general al culoarului „nimic de declarat” de cel cu „bunuri de declarat”.

Din înregistrarea video se vede foarte clar cum petentul aflându-se la intrarea pe cele doua culoare, cu bună știință alege culoarul „nimic de declarat” și imediat după este rugat de agenții de frontieră să mearga la b_____ v____, având asupra sa mai multe bagaje”, se arată în motivarea instanței.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu