Becali către procuror: „Fă-i și Sfântului Mina dosar penal de favorizarea infractorului!”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a reacționat după ce a scăpat de sechestrul pus pe avere în dosarul în care e acuzat de spălare de bani. El a avut un mesaj la adresa procurorilor DNA.

„Mi-au pus sechestru pe avere. Mi-a zis episcopul de la Teleorman să fac un acatist pentru Sf. Mina. E un sfânt care îi ajută pe păgubiți. Și am făcut cinci zile acatist pentru că așa mi-a zis episcopul, că nu există cineva care să rămână neajutorat după ce l-a chemat. Mi-a dat în cap că judecătoarea scoate sigur sechestru. După ce l-a scos, i-am dat mesaj procurorului: ‘Acum, fă-i și lui Sf. Mina un dosar penal pentru favorizarea infractorului pentru că a venit în ajutorul meu’”, a zic Becali.

Citiți și:  Gigi Becali s-a DEZLĂNȚUIT la adresa mișcării BLM: Dacă ei sunt negri, cum să le spun?

Joi, 19 decembrie, Tribunalul București a decis să ridice sechestrul pus pe suma de 184.819.120 de lei, aproximativ 39 de milioane de euro, în dosarul în care Becali e acuzat, împreună cu nepotul Vasile Geambazi, de spălare de bani.

El ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul

Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro, scrie gsp.ro.

Citiți și:  Becali, furios în direct: Respectați legea, criminalilor! Băi, ministrul Justiției...". Dezvaluiri ULUITOARE

LASA UN COMENTARIU