Bebeluș scos în viaţă din epava avionului prăbuşit în Kazahstan. 19 copii, printre victimele catastrofei aviatice (Video)

Echipele de prim-ajutor din Kazahstan au reușit să salveze un bebeluș din epava avionului Bek Air, prăbușit azi dimineață în Alma-Ata. Imaginea cu micuțul în brațele unui salvator a fost publicată pe Facebook.

La bordul avionului prăbuşit în Kazahstan se aflau 93 de pasageri și cinci membri ai echipajului.

Potrivit informațiilor de ultimă oră, în urma catastrofei au murit 15 persoane, iar 66 de au fost rănite, dintre care 12 sunt în stare critică.

La spital se află internați 19 copii.

Reamintim că un avion al companiei aeriene Bek Air, care efectua cursa Alma Ata – Nur Sultan a dispărut de pe radare imediat după decolarea de pe Aeroportul Internaţional Almaty.

Aeronava a pierdut din altitudine în timpul decolării și s-a prăbişit peste o clădire cu două etaje.

Mai devreme, presa locală a anunțat că printre pasagerii decedați se numără șeful Consiliului Generalilor din Kazahstan, Rustem Kaidarov.

Reprezentanții operatorului aerian au venit cu o reacție pe Facebook, la 4 ore și jumătate de la producerea catastrofei. Compania le-a transmis condoleanțe familiilor celor decedați.

Preşedintele ţării, Nursultan Nazarbaev, a transmis condoleanțe familiilor îndurerate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.