Bebeluş de 4 luni abandonat de tată la Poliţie, în Petroşani. Bărbatul s-a speriat când a rămas singur cu copilul

Un bebeluş de 4 luni abandonat de tată la Poliţie, în Petroşani. Bărbatul s-a speriat când a rămas singur cu copilul şi le-a spus agenţilor că se simte incapabil.

Un bebeluş în vârstă de 4 luni a fost abandonat la Poliţie, chiar de către tatăl său, care s-a declarat incapabil să mai aibă grijă de el. Bărbatul are 40 de ani şi s-a prezentat, sâmbătă, la sediul Poliţiei Petroşani, a pus bebeluşul în braţele poliţiştilor şi a plecat, susţinând că nu poate avea grijă de el.

Bărbatul a declarat că este tatăl biologic al acestuia, iar mama, o femeie de 31 de ani, a plecat de acasă şi a lăsat minorul în grija lui. S-a speriat când a rămas singur cu pruncul şi le-a spus poliţiştilor că el nu este în măsură să îl îngrijească.

„Poliţiştii au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara, care au luat măsura internării temporare a minorului la Secţia de Pediatrie a Spitalului din localitate. La ora 16.30, reprezentanţii unităţii medicale au sesizat Poliţia cu privire la dispariţia minorului internat în prealabil în cadrul secţiei Pediatrie. În scurt timp, echipa operativă din teren a identificat, pe raza municipiului Petroşani minorul, care se afla împreună cu mama sa şi bărbatul de 40 de ani.”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, citat de Adevărul.

Atât bărbatul, cât şi concubina lui au fost conduşi la sediu Poliţiei Municipiului Petroşani, unde a fost solicitata prezenţa reprezentanţilor DGASPC. În cursul serii, femeia şi fiul acesteia au fost internaţi într-un centru specializat, din subordinea DGASPC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *