Beat mort, a furat o cruce din cimitir apoi a plecat cu ea prin sat. Imagini incredibile surprinse în Dâmboviţa (Video)

Scene incredibile s-au derulat, aseară, la Produleşti, judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 75 de ani, rupt de beat, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă cum merge prin sat cu o cruce în spate, pe care tocmai o furase din cimitir.

Băut bine, bărbatul a intrat în cimitirul din localitate, a furat o cruce, apoi a plecat cu ea prin sat. Pe drum, s-a dezechilibrat şi a căzut într-un şanţ.

A fost găsit de un localnic. Era rănit la faţă, avea umărul luxat şi abia mai putea vorbi. I-a spus vecinului că a fost lovit de o maşină, iar omul, speriat a sunat la 112.

Imediat, la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi mai multe maşini de Politie. Oamenii legii si-au dat seama ca nu este vorba despre un accident de masina, iar după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, si-au dat seama care este realitatea.

Imaginile îl arată pe individ în parculetul din centrul comunei, de unde a plecat spre cimitir.

Fiind prea beat, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut in sant. Medicii de la ambulanta l-au transportat la Spitalul Judetean din Targoviste, unde a primit ingrijiri medicale.

Pentru ca a sustras crucea din cimitir, politistii i-au intocmit dosar penal pentru furt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *