Beat, fiul unuia din sefii Politiei Bihor a chemat 100 de mascati sa faca ordine intr-un club unde ocupase prin forta toaleta femeilor

bocbun-900x444

Mai bine de 100 de poliţişti, inclusiv mascaţi ai Seviciului de Acţiuni Speciale, plus jandarmi, au descins în noaptea de 11/12 iulie la Rivo Summer Party, petrecere în aer liber organizată la fiecare sfârşit de săptămână de Hanul Pescarilor din Săldăbagiu de Munte din Bihor la cererea lui  Eugen Boc jr., fiul unuia dintre boşii Poliţiei, comisarul şef Eugen Boc (foto), adjunctul şefului Inspectoratului judeţean Bihor, scrie ebihoreanul.ro. 

Fiul adjunctului sefului IPJ Bihor declansase un scandal fiind in stare de ebrietate, spun unii martori, citati de presa locala.

BEAT,  A OCUPAT TOALETA FEMEILOR

Organizatorii petrecerii şi bodyguarzii firmei care asigură ordinea îl acuză pe fiul poliţistului. Beat fiind, spun aceştia, juniorul a vrut să pună „stăpânire” pe toaleta femeilor, iar când a întâmpinat rezistenţă din partea celor aflate în încăpere şi-a făcut loc cu forţa, scoţându-le de acolo, scrie sursa citata.

Revoltate, două tinere au cerut ajutorul oamenilor de pază, care l-au evacuat pe scandalagiu din WC şi i-au cerut să părăsească discoteca, moment în care zurbagiul ar fi luat foc. „L-am găsit în toaletă trăgând de chică o fată, în timp ce o târa spre ieşire urlând că el n-are loc de ele. Când l-am scos, a început să strige, că nu ştiu cu cine mă pun, că el e fiul lui Boc. Eu nu-l cunosc, am crezut că e vorba de băiatul lui Boc de la Cluj (n.r. – fostul premier)”, a povestit BIHOREANULUI unul dintre bodyguarzi, Raul Lup.

MA PIS PE VOI, VA INCHID CLUBUL

Conducându-l pe turbulent spre ieşirea din complex, s-au întâlnit cu Ovidiu Pop, unul din organizatorii partyului, care, spune Lup, a încercat să detensioneze situaţia. Cunoştinţă veche a poliţistului, Pop nu voia ca fiul acestuia să plece mânios şi nici ca bodyguarzii să-l rănească, mai ales că tânărul era pus pe harţă. „Striga întruna «mă piş pe voi, vă închid clubul!». Urla că ne arestează, ne scuipa şi ne provoca la bătaie. Ovi mi-a spus să rămân pe loc, că vorbeşte el cu băiatul, să-l liniştească. L-am văzut că discută, dar n-a avut cu cine. La un moment dat, băiatul l-a scuipat şi l-a lovit cu palma peste faţă. Atunci am intervenit şi l-am scos afară”, zice bodyguardul, negând existenţa vreunui pumn „răzbunător”.

În drum spre ieşire, însă, tânărul şi-ar fi sunat tatăl. „L-am auzit cum spunea «tati, m-au scos cu forţa din discotecă, să vină Poliţia!».Apoi a sunat şi la 112″, adaugă Raul Lup.

În 7 minute, la Săldăbagiu au descins 20 de maşini cu peste 100 de poliţişti, mascaţi, jandarmi şi chiar agenţi ai Poliţiei Locale, cărora Boc jr. a ajuns să le dea dispoziţii. Postându-se în  fruntea lor, aidoma unui comandant de oşti, băiatul comisarului şef s-a întors la „locul faptei”, cerând în gura mare arestarea patronilor şi bodyguarzilor. Apoi, când a ajuns în faţa „inamicilor”, s-a răzgândit şi a fugit în spatele agenţilor, fiind urcat  într-una din maşinile Poliţiei locale cu care a şi fost dus în oraş.

ADJUNCTUL SEFULUI POLITIEI, MAI MULTE SCANDALURI

Ofiţer cu state de serviciu vechi, fost şef la Serviciul Circulaţie, în prezent adjunct al inspectorului şef şi responsabil tot de Poliţia Rutieră, comisarul şef Eugen Boc (foto) şi-a făcut în această structură un adevărat „cuib” pentru pile, mai scrie ebihoreanul.ro

În 2009, BIHOREANUL a dezvăluit cum şi-a angajat la Serviciul Rutier una dintre fiice, dar şi alte rude şi prieteni, pe care mai apoi i-a recompensat cu premii substanţiale şi solde de merit. Angajată în august 2005 ca agent la Ordine Publică, fiica sa, Ramona Boc, a stat doar câteva luni la Poliţia Municipiului, iar în 2006, chiar de Mărţişor, a ajuns la Rutieră, unde a fost abonată la premii trimestriale. Încă din prima lună de serviciu a primit 500 lei, apoi câte 1.000 lei tot la trei luni, plus, din când în când, solde de merit de 20% din salariu, adică maximumul permis de lege.

Printre pilele lui Boc s-a numărat şi Flavius Fodor, fostul subofiţer la Biroul de Cercetări Penale al Poliţiei Rutiere, angajat în septembrie 2005 ca efect al recomandării că „e nepotul meu”, dar dezbrăcat de uniformă în mai 2015, când a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce fusese prins că a cerut mită de la autorul unui accident a cărui alcoolemie măsurată depăşea 2 la mie în sânge. – sursa: fulx24

CITESTE SI: Strigator la cer! Iata ce dovezi au FABRICAT violatorii in favoarea lor: „Fata avea pofte mari”

2 comments

  1. asa e in toata tara – PCR peste tot daca mai stiti ce inseamna iar cei FARA PCR, ajung operatori……….cu tot cu scoala, pregatire, varsta, experienta……………

  2. boc asta din Bihor daca ili privesti atent,observ ce mutra de analfabet are boul priveste mai inteligent poarta noua ,ce fel de copil poate produce un astfel de specimen ,ce ne miram

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *