Bătrânul care a furat o valiză criminalistică la Roman a fost reţinut şi băgat în arest

Bătrânul din Roman, care a furat o valiză criminalistică de la locul unui accident rutier unde poliţiştii făceau cercetări, a fost reţinut pentru 24 de ore şi băgat în arest.

Pe numele bătrânului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, iar astăzi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Fapta pentru care bătrânul a ajuns în arest s-a întâmplat, ieri, pe o stradă din municipiul Roman, în timpul unui accident rutier.

Poliţiştii efectuau cercetări, iar la un moment dat bătrânul a luat o valiză criminalistică şi a plecat.

Totuşi, el a fost observat de trecătorii care i-au anunţat şi pe poliţişti.

Bătrânul părea să îi cunoască pe poliţişti, iar aceştia din urmă l-au luat la întrebări, răspunsul său fiind că dorea să ducă valiza la Poliţie.

‘În timpul desfăşurării cercetării la faţa locului, un bărbat de 69 ani din Roman, aflat în trecere, a sustras trusa criminalistică. Acesta a fost depistat în timp ce se îndepărta de locul evenimentului, pe strada Păcii, având asupra sa trusa. Bărbatul, surprins în flagrant de poliţişti, a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt’, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul va fi prezentat de poliţişti la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *